Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:00 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Simona Halep, victorie la Dubai! Cu cine va juca în semifinală

ro

20 Feb, 2020 21:08 1998 Marime text
Simona Halep a învins-o pe Aryna Sabalenka, scor 3-6, 6-2, 6-2. Pentru un loc în finală se va duela cu Jennifer Brady, surpriza turneului de la Dubai. În cealaltă semifinală se vor înfrunta croata Petra Martic (15 WTA) și kazaha Elena Rybakina (19 WTA), scrie România TV.
 
Meciul dintre Simona Halep și Aryna Sabalenka a început sub semnul echilibrului. Cele două jucătoare au mers cap la cap până în game-ul cu numărul 6, când Sabalenka a reușit primul break al partidei. A urmat rebreak-ul Simonei, dar sportiva aflată pe locul 13 WTA a răspuns apoi cu un nou break. Halep n-a avut puterea să mai revină în set, astfel că Sabalenka și-a făcut serviciul și a dus scorul la 6-3 după numai 27 de minute.

Simona s-a mobilizat în setul secund și nu i-a dat prea multe șanse adversarei din Belarus. După 35 de minute, românca a dus scorul la 6-2 și a împins partida în decisiv. În al treilea set, Halep a reușit rapid break-ul, în al patrulea game, iar Sabalenka nu a mai avut forța să revină în joc. Halep s-a impus cu 6-2 în decisiv și merge în semifinalele turneului de la Dubai, unde se va duela cu Jennifer Brady.

UPDATE:

Meciul Halep - Brady se joacă vineri, 21 februarie, nu mai devreme de ora 17.00, în direct de Digi Sport 2.

Sursa foto: arhivă ZIUA de Constanța 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii