Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:08 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep va fi antrenată de Patrick Mouratoglu. Ce mesaj a transmis celebrul antrenor

ro

07 Apr, 2022 16:10 2432 Marime text
Simona Halep și Patrick Mouratoglu. Foto: Facebook/Simona HalepTenismena din Constanța, Simona Halep va fi antrenată de Patrick Mouratoglu. 

Informația a fost confirmată atât de Simona Halep, cât și de antrenorul Patrick Mouratoglu. 

„Încântată de un nou capitol. Hai la treabă Patrick Mouratoglou“ - este mesajul postat de Simona halep pe pagina sa de facebook, mesaj însoțit de o fotografie în care apare alături de celebrul antrenor. 


La rândul său, Patrick Mouratoglu a postat pe pagina sa de Twitter un mesaj în care vorbește despre colaborarea cu Simona Halep. 

„De astăzi, încep un nou capitol în cariera mea: sunt de acum antrenor full-time al Simonei Halep.

În ultimele opt luni, am realizat cât de mult mi-a lipsit să antrenez. E pasiunea vieții mele și încă simt că am multe de oferit. Simona a venit la Academia Mouratoglou înainte de Indian Wells pentru a se pregăti. Am urmărit câteva dintre sesiunile ei de pregătire, am urmărit-o cum s-a antrenat.

La sfârșitul săptămânii, ea m-a întrebat dacă o pot antrena. Am tot respectul pentru ea, dar nu se punea problema la momentul respectiv. Câteva săptămâni mai târziu, am avut o conversație cu Serena și ușa s-a deschis pentru mine, cel puțin pe termen scurt, să lucrez cu altcineva. Vă voi ține la curent cu ceea ce urmează”, este mesajul transmis de Patrick Mouratoglou, pe Twitter.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii