Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, un exemplu Refuză să ia bani din Fed Cup!

ro

13 Feb, 2019 14:33 2211 Marime text
Fed Cup şi-a dublat premiile în 2019, însă nu reprezintă o reţetă de succes pentru cele mai bune jucătoare din lume, care câştigă sume mult mai mari din turneele la care evoluează, scrie digisport.ro.

Dacă unele sportive au refuzat să evolueze pentru ţara lor, există şi mari campioane, precum Simona Halep, care nu ia banii oferií de FR Tenis.

Fed Cup trece printr-o transformare, în dorinţa de a deveni din ce în ce mai atractivă. Anul acesta avem premii record, 7,5 milioane de dolari (faţă de 3,5 milioane de dolari cât au fost premiile în 2018).

Premiile anunţate sunt însă pentru toate cele 16 participante, opt în Grupa Mondială şi opt în Grupa Mondială II. În consecinţă, reţeta financiară nu e una fantastică, judecând după ce bani se învârt în tenis la turneele de top.

Fed Cup şi-a dublat premiile în 2019, însă nu reprezintă o reţetă de succes pentru cele mai bune jucătoare din lume, care câştigă sume mult mai mari din turneele la care evoluează. Dacă unele sportive au refuzat să evolueze pentru ţara lor, există şi mari campioane, precum Simona Halep, care nu ia banii oferií de FR Tenis.

Fed Cup trece printr-o transformare, în dorinţa de a deveni din ce în ce mai atractivă. Anul acesta avem premii record, 7,5 milioane de dolari (faţă de 3,5 milioane de dolari cât au fost premiile în 2018). Premiile anunţate sunt însă pentru toate cele 16 participante, opt în Grupa Mondială şi opt în Grupa Mondială II. În consecinţă, reţeta financiară nu e una fantastică, judecând după ce bani se învârt în tenis la turneele de top.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii