Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:08 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Simona Halep s-a calificat în turul secund la turneul de la Madrid. Cine va fi următoarea adversară

ro

28 Apr, 2022 15:16 2698 Marime text
  • Jucătoarea din Constanța a dispus de Shuai Zhang, din China. 

Simona Halep a disputat astăzi meciul de debut la turneul „Mutua Madrid Open“, prima sa întrecere de când a demarat colaborarea cu noul antrenor, Patrick Mouratoglou.

Aflată pe locul 21 WTA, jucătoarea din Constanța a întâlnit-o pe Shuai Zhang (China, 40 WTA), iar partida s-a încheiat cu victoria Simonei, scor 6-2, 6-3, după 68 de minute. În setul doi, Simona a fost condusă cu 2-0, însă a revenit, în stilu-i caracteristic.
 
În runda secundă, Simona va juca împotriva învingătoarei din întâlnirea Paula Badosa (Spania, 2 WTA) - Veronika Kudermetova (Rusia, 25 WTA).

Am rămas concentrată, agresivă și puternică pe picioare pe tot parcursul partidei. Am știut ce să fac. Am reușit o partidă bună, ținând cont că e primul meci din turneu și nu am jucat în ultima lună, în urma problemelor medicale cu care m-am confruntat. Întotdeauna am avut senzații minunate când am jucat la Madrid. Atmosfera e deosebită, iar oamenii foarte drăguți și se poartă frumos cu mine. Nu mi-am fixat un obiectiv anume, vreau să mă bucur de tenis în fiecare partidă. Nu contează cu cine voi juca în meciul următor, sunt pregătită, a declarat Simona Halep, la finele meciului cu sportiva din China.  

UPDATE:

În turul secund, Simona o va întâlni, sâmbătă, 30 aprilie, pe Paola Badosa, a doua jucătoare a lumii, care a trecut cu 6-3, 6-0 de Veronika Kudermetova. Cu această ocazie, Halep și Badosa se vor întâlni în premieră în circuitul profesionist.  

Meciul Halep - Badosa începe la ora 20.00 și e transmis în direct de Digi Sport 2.  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Instagram (Simona Halep)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii