Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:36 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep s-a calificat în turul secund la Melbourne

ro

05 Jan, 2022 13:30 2442 Marime text
  • În runda inaugurală, constănțeanca a întâlnit o jucătoare din Australia, aflată pe locul 316 în clasamentul mondial.   

Simona Halep (30 de ani, 20 WTA), cap de serie numărul doi, a susținut astăzi meciul din turul întâi al probei de simplu la turneul Melbourne Summer Set 1, din Australia.

Constănțeanca a întâlnit o jucătoare din Australia, Destanee Aiava (21 de ani, 1,75 m), aflată pe locul 316 în clasamentul mondial, care a urcat pe tabloul principal din calificări.

Victoria i-a aparținut Simonei, în două seturi, 6-4, 6-2, românca încheind meciul cu un as, după o oră și 18 minute.

În turul secund, jucătoarea din Constanța se va duela cu Gabriela Ruse (România, 87 WTA, 24 de ani), care a învins-o cu 6-3, 6-2 pe Arina Rodionova (Australia, 152 WTA, 32 de ani, beneficiara unui wild card).

Nu am mai jucat un meci oficial din noiembrie anul trecut. 2021 a fost cel mai greu an pentru mine, am avut multă presiune. Sunt bucuroasă că am revenit în Australia, acest turneu ocupând un loc special în inima mea. Înseamnă mult această victorie. Mă simt bine din punct de vedere medical. Cu următoarea adversară, Gabriela Ruse, am jucat la turneul de la Cluj-Napoca, dar nicio partidă nu seamănă cu alta. Vreau să mă refac cât mai repede și să joc cel mai bun tenis al meu, a declarat Simona Halep.   

Meciul Halep - Ruse se joacă în jurul orei 3.30 a zilei de joi, 6 ianuarie. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): Florin Băltăţoiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii