Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 17 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Simona Halep s-a calificat în sferturi la turneul de la Melbourne

ro

03 Feb, 2021 08:37 3533 Marime text
  • Campioana din Constanţa s-a impus în două seturi în meciul cu Laura Siegemund.
 
Simona Halep a disputat în această dimineaţă meciul din optimile de la finală ale Gippsland Trophy, turneu care este în desfăşurare în Australia, la Melbourne.

Aflată pe locul doi în clasamentul mondial şi principală favorită a întrecerii, campioana din Constanţa a întâlnit-o pe Laura Siegemund, din Germania (51 WTA), care o conducea cu 2-1 pe Simona la întâlnirile directe.

La capătul unei partide foarte bune, constănţeanca a câştigat acest al patrulea meci dintre ele în circuitul profesionist, scor 6-2, 6-4, calificându-se astfel în sferturi.

Mai departe, pentru accederea în semifinale, Simona se va duela cu Ekaterina Alexandrova (Rusia, 33 WTA), care a trecut de campioana de la Roland Garros, Iga Swiatek (Polonia, 17 WTA), scor 6-4, 6-2.

UPDATE 1:

Organizatorii turneului de la Melbourne au anunţat că meciul Simona Halep - Ekaterina Alexandrova se va disputa joi, 4 februarie, în jurul orei 6.00 (ora României).

Tot joi, Simona va juca la Gippsland Trophy şi un meci la dublu, alături de Daria Gavrilova, împotriva perechii formate din Mihaela Buzărnescu şi Alize Cornet.

UPDATE 2:

Simona Halep nu va mai juca joi la simplu şi la dublu, toate partidele programate iniţial în această zi la Melbourne urmând a fi reprogramate, după ce un angajat de la hotelul în care au stat în carantină participanţii la Australian Open a fost testat pozitiv cu Covid-19.     

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii