Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:10 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep revine pe teren, la Indian Wells „Nu am aşteptări prea mari din punctul de vedere al rezultatului“

ro

02 Mar, 2018 00:00 1493 Marime text
Simona Halep revine pe teren după pauza pe care a luat-o în urma accidentării la picior, urmând a evolua, în SUA, la turneul de la Indian Wells, în care îl va avea alături şi pe antrenorul Darren Cahill.
 
Întrecerea se desfăşoară în perioada 7-18 martie, fiind transmisă în direct în România de Digi Sport. „Nu am aşteptări prea mari din punctul de vedere al rezultatului, având în vedere problemele medicale cu care m-am confruntat şi lipsa antrenamentului. Mă simt însă bine şi sper să fiu bine cu piciorul. Obiectivul meu în continuare e să pot juca la nivelul arătat în startul anului“, a declarat Simona Halep, care a subliniat colaborarea pe care o are cu Andrei Pavel. „Ne înţelegem foarte bine. Prezenţa sa în staff-ul meu e un mare plus. Sper să colaborăm cât mai mult. La Indian Wells va fi şi Darren, cu care am vorbit aproape zilnic în ultima perioadă“, a punctat Halep.
 

Top 10 e mult mai deschis

 
Revenită pe primul loc în clasamentul mondial, jucătoarea constănţeană de tenis are 7.965 de puncte, cu 440 mai mult decât a doua clasată, daneza Caroline Wozniacki, care o învinsese pe Simona (detronând-o din postura de lider al ierarhiei WTA) în finala Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului. „Nici nu ştiu ce avans am în faţa Carolinei, nu asta mă interesează. Oricum, cine câştigă un turneu se apropie de locul întâi. Indian Wells este o întrecere puternică, dar eu nu urmăresc un obiectiv deosebit. Mi se par mai interesante acum turneele, oricine are şansă. Înainte, Serena câştiga tot şi devenise cam plictisitor. În prezent, top zece e mult mai deschis. Eu am revenit destul de repede pe prima poziţie, m-am bucurat, dar important e să ocup acest loc la finalul sezonului, nu neapărat în timpul lui“, a punctat Simona Halep.
 

Aproape 2 milioane de dolari câştigaţi

 
În primele două luni din 2018, Simona Halep a câştigat din turnee 1.841.498 de dolari, având victorie la Shenzhen şi finală la Australian Open. Din punctul de vedere al banilor obţinuţi până acum în acest an, Simona se află pe locul doi în sezonul de faţă, după Caroline Wozniacki, cea care a strâns 3.225.104 dolari. În întreaga carieră, Simona Halep a adunat 22.577.513 dolari.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii