Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:20 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep o conduce la capitolul rezultatelor directe pe adversara sa din turul doi de la Roland Garros

ro

26 May, 2022 00:00 3181 Marime text

 Sursa foto: Instagram (Simona Halep)
  • Jucătoarea din Constanța s-a impus cu 6-3, 6-2, în acest an, în semifinale la WTA Melbourne 1.
 
Simona Halep s-a impus mai greu decât se credea în turul întâi la Roland Garros, având nevoie de set decisiv în confruntarea cu o tânără de 18 ani din Germania, aflată pe locul 165 WTA și ajunsă pe tabloul principal din postura de lucky-loser.
 
A 19-a jucătoare a lumii, Simona (30 de ani) a trecut cu 6-4, 1-6, 6-1 de Nastasja Schunk, meciul durând o oră și 48 de minute. „E mereu greu să joci în primul tur și mă bucur pentru victorie. Adversara mea a lovit tare mingea, însă am rămas concentrată și puternică. Obiectivul meu e să joc mai bine în turul doi. Mi-am propus să lupt ca în acest meci. Mi-a plăcut atmosfera, oamenii mă susțin“, a declarat Simona Halep.
 
În turul doi, jucătoarea din Constanța se va duela cu o sportivă din China, Qinwen Zheng (19 ani, 74 WTA), care s-a calificat după o victorie în prima rundă cu Maryna Zanevska (Belgia, 62 WTA), scor 6-3, 6-1. Va fi a doua partidă Halep - Zheng în circuitul profesionist, iar Simona conduce cu 1-0 după ce s-a impus cu 6-3, 6-2, în acest an, în semifinale la WTA Melbourne 1. „O să revăd acel meci. Oricum, amândouă suntem diferite față de confruntarea din Australia. Mă aștept la o întâlnire dificilă, e o jucătoare tânără. Mă voi concentra pe ce am de făcut“, a menționat Simona Halep. Meciul se va juca joi, 26 mai, ora aproximativă de start fiind 16.00 (ora României). 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
Victorie dificilă pentru Simona Halep în primul tur la Roland Garros
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii