Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
02:38 31 07 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo!

ro

28 Jun, 2021 21:51 2042 Marime text
  • Anunţul a fost făcut de Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.
 
Accidentarea la gambă pe care a suferit-o Simona Halep la turneul de la Roma o va împiedica pe campioana din Constanţa să participe şi la Jocurile Olimpice de la Tokyo, după ce sportiva a ratat din aceeaşi cauză şi turneele de Mare Şlem de la Roland Rarros şi Wimbledon.

Anunţul privind neparticiparea Simonei la JO a fost făcut de Mihai Covaliu, preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

Știrea zilei! Simona Halep nu participă la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Mihai Covaliu a anunțat vestea la emisiunea Tema Zilei de la Tvr 1, este mesajul de pe pagina de Facebook a Comitetului Olimpic şi Sportiv Român.

 
Mihai Covaliu, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a dezvăluit că Simona Halep nu va putea participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza aceleiași accidentări la gambă.

Simona Halep nu va participa, nu va fi portdrapel al României. Suntem foarte triști, știm cât de mult și-a dorit Simona să participe la Jocurile Olimpice. A dat totul la o parte pentru acest obiectiv, a declarat Mihai Covaliu, la TVR, citat de Digi Sport.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa

Ti-a placut articolul?

Comentarii