Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:03 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, mesaj pentru legenda tenisului Chris Evert

ro

23 Dec, 2020 00:00 3631 Marime text
  • Americanca Chris Evert a fost numărul 1 mondial timp de 1.000 de zile şi a cucerit 18 titluri de Grand Slam.
 

Fosta mare jucătoare de tenis Chris Evert şi-a serbat ziua de naştere, împlinind 66 de ani, iar printre cele care i-au trimis felicitări s-a numărat şi Simona Halep, locul doi mondial.

„La mulţi ani, Chrissie! A fost grozav să vorbesc cu tine în cadrul noului serial WTA”, a postat campioana constănţeană pe Facebook. Fost număr 1 mondial, americanca Chris Evert a stat 1.000 de zile pe această poziţie. Ea a câştigat 18 titluri de Grand Slam la simplu şi la dublu, iar în 1974 a înregistrat o serie impresionantă de victorii, câştigând 56 de meciuri fără a pierde vreunul. Chris Evert avea o lovitură necruţătoare de rever, iar meciurile sale cu Martina Navratilova au fost memorabile.

În ce o priveşte pe Simona Halep, deşi, iniţial, stabilise că, în startul lui 2021, va participa la Abu Dhabi (5-13 ianuarie), după noi discuţii cu echipa sa, a decis să nu mai evolueze la acest turneu. În această situaţie, prima ieşire din noul an va fi în Australia, o întrecere de pregătire pentru Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului.

Sursa foto: Facebook (WTA)


Citeşte şi:

Nepoțica Simonei Halep, „îngeraș” lângă bradul de Crăciun
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii