Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:53 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, la Paris. Ce fotografie a postat pe Instagram alături de soțul ei, Toni Iuruc

ro

20 Nov, 2021 10:23 2443 Marime text
  • Simona Halep și soțul ei, la Paris! 
Constănțeanca Simona Halep a împărtășit cu fanii ei de pe Instagram cât de bine se simte cu soțul ei, la Paris. 

Ce doi soți au făcut poze într-unul dintre cele mai vizitate obiective turistice, Place de la Concorde.

Amintim că, jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a retras din turneul de la Linz, din cauza unei accidentări, înaintea semifinalei de joi, astfel că Jaqueline Cristian va juca prima sa finală WTA din carieră.


„Din nefericire nu voi putea juca în semifinală după ce m-am accidentat în meciul de ieri. Aş fi dat orice ca să joc, dar s-a umflat şi mă doare, iar dacă aş încerca să joc s-ar fi agrava. Vreau să mulţumesc mult organizatorilor şi fanilor de aici de la @WTALinz'', a scris Halep pe contul său de Twitter.


Deasemenea, Simona Halep a postat pe contul său de Twitter un mesaj pentru Shuai Peng, care se pare că nu a mai avut nicio apariţie publică după ce l-a acuzat pe un fost vicepremier al Chinei de agresiune sexuală.„Peng Shuai, te rog să ştii că sunt alături de tine colegii tăi. Mă gândesc la tine şi sper că eşti în siguranţă”, se arată în postare. 


Jucătoarea de tenis, de origine chineză, Shuai Peng, campioană la Wimbledon (2013) şi Roland Garros (2014) în proba de dublu, a dezvăluit că a fost forţată să întreţină relaţii sexuale şi apoi să devină amanta unui fost înalt oficial al statului chinez.

Sursa foto: Facebook, Instagram/ Simona Halep
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii