Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, la încheierea sezonului „Anul acesta nu a început bine, dar s-a terminat într-un mod pozitiv și sunt încântată de ceea ce urmează“

ro

12 Nov, 2021 09:17 1645 Marime text
Pentru Simona Halep meciul din sferturile de finală ale turneului WTA de la Linz, Austria, încheiat cu victorie, a fost ultimul al sezonului. Sportiva s-a retras înainte de semifinala pe care trebuia să o joace împoitriva sportivei din România, Jaqueline Cristian și se pregătește de vacanță. 

La finalul sezonului, constănțeanca a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care rememorează momentele importante din acest an, de la accidentarea suferită, ratarea principalelor turnee din an și căsătoria cu alesul inimii sale. 

„Ei bine... 2021 ai fost hmmmm, greu de descris. Sinceră să fiu, a fost un an incredibil de provocator. Chiar înainte de a o începe am suferit o durere imensă în inimile noastre ca familie pentru că am pierdut una dintre rudele noastre foarte apropiate, sora tatălui meu, mătușa mea. A fost o persoană puternică, specială și va fi mereu în inimile și mințile noastre. A fost cel mai greu moment pentru mine și mi-a luat ceva timp să accept asta, dar am înțeles până la urmă că asta e viața și că trebuie să depășim durerea de inimă și să rămânem puternici.

Am fost epuizat emoțional o perioadă lungă de timp și apoi am început să sufăr niște răni mici până când a venit cea mare, accidentarea gambei la Roma. Nu am știut cum să o gestionez pentru că nu m-am mai confruntat cu așa ceva înainte. Dorința mea de a juca a fost uriașă, dar nu am putut juca câteva luni și a trebuit să ratez iubitul meu Roland Garros și nu am reușit să-mi apăr titlul la Wimbledon. Am început să mă lupt cu încredere și să mă întreb dacă aș putea reveni unde eram, dacă aș putea avea încredere în corpul meu că va rezista.

Pe repede înainte în acest moment și lucrul de care sunt cel mai mândră după toate aceste probe, este că astăzi sunt încrezătoare că voi juca din nou bine și, cu muncă grea, voi crea alte momente grozave pe teren.
Anul acesta nu a început bine, dar s-a terminat într-un mod pozitiv și sunt încântată de ceea ce urmează.

Mulțumesc lui Darren că a fost alături de mine în aceste momente grele.
Mulțumesc lui Daniel pentru că a fost mereu alături.
Mulțumesc noului meu antrenor Adrian pentru că a revenit și mi-a adus lumina încrederii și zâmbetul pe teren.
Mulțumesc fiziosului meu (medicina sportului cinetic) pentru că au grijă de mine de fiecare dată.
Mulțumesc familiei mele pentru că m-a sprijinit indiferent de situație.
Mulțumesc prietenilor mei foarte apropiați pentru că au fost mereu alături.
Mulțumesc soțului meu pentru că există în viața mea. [❤️] [❤️]


2022, abia aștept să te cunosc, dar acum vacanță, te rog!!! [🙏🏼]“ - se arată în mesajul transmis de Simona Halep. 

Sursa foto: Facebook/Simona Halep
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii