Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:48 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, în finala Transylvania Open. Victorie fulger în semifinală

ro

30 Oct, 2021 18:23 2781 Marime text
  • Jucătoarea din Constanţa s-a impus în două seturi în meciul cu Marta Kostyuk.

Simona Halep (30 de ani, 19 WTA), principala favorită a turneului Transylvania Open, s-a calificat astăzi în finala întrecerii de la Cluj-Napoca.

În semifinală, jucătoarea din Constanţa a trecut lejer, după o victorie fulger, de ucrainenanca Marta Kostyuk (19 ani, 55 WTA9, scor 6-0, 6-1.

În ultimul act, Simona o va întâlni pe Anett Kontaveit, din Estonia (cap de serie numărul 2, 23 WTA), care a învins-o cu 6-3, 6-2 în semifinală pe Rebecca Peterson, din Suedia.

Partida Halep - Kontaveit este programată duminică, 31 octombrie, de la ora 17.30, în direct la Digi Sport 2. 

Finala de la Cluj-Napoca este prima a anului pentru Simona Halep şi a 40-a a carierei.

Este un lucru bun și mă bucur foarte mult pentru acest rezultat. A fost un an greu și vreau doar să mă bucur de ceea ce se întâmplă acum. Este un pic păcat că se termină sezonul, dar rămân cu încrederea căpătată în această săptămâna. Voi intra în pauza competițională dorința de a fi și mai bună și vreau în luna ianuarie să fiu sănătoasă și gata de joc. Sunt bine, este un moment plăcut și trebuie doar să mă bucur de ceea se întâmplă aici. Presiune există la fiecare meci, dar e o presiune frumoasă, nu e nimic negativ. Nu am nimic de pierdut, orice meci e bonus și orice oră pe teren e un mare plus pentru mine, așa o să privesc și meciul de mâine, dar există presiunea trofeului. Mi-l doresc foarte mult. Indiferent de rezultat consider că a fost o săptămână foarte frumoasă, a declarat Simona, conform site-ului oficial al turneului.


Sursa foto: Florin Băltăţoiu

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii