Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep „Genunchiul nu este prea bine în momentul acesta”

ro

07 Feb, 2017 21:25 1633 Marime text
Simona Halep a declarat că problemele medicale cu care se confruntă nu dau semne de vindecare. Sportiva trebuie să ia o lună de pauză, potrivit România TV.

Simona Halep acuză în continuare dureri foarte mari la genunchi.

„Genunchiul nu este prea bine în momentul acesta, am făcut tratament. Aştept câteva zile să văd cum mă simt. Am avut ceva dureri zilele astea, dar e normal, e o accidentare destul de dificilă la genunchi şi trebuie să am răbdare", a spus Simona Halep, conform România TV.

Simona Halep a mers astăzi la antrenamentul colegelor sale din Fed Cup, de la Sala Polivalentă: „E foarte greu când nu pot să joc, dar nu am ce face, sunt accidentată şi e mai bine să între în teren o jucătoare care este 100 la sută. O să fiu prezentă la meciuri, îmi doresc să câştige fetele şi să mergem mai departe că să joc în aprilie. În tribună eu nu prea mă manifest de obicei, dar sunt alături de echipa cu sufletul. O să încerc să fac galerie cât pot, dar de obicei stau mai liniştită. Sper că sala să fie plină la fel că la Cluj. Acolo a fost un public foarte călduros şi cu siguranţă şi în Bucureşti va fi bine".


Sursa foto: Facebook Simona Halep
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii