Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep evoluează miercuri în turul doi la Australian Open

ro

10 Feb, 2021 00:00 2850 Marime text
 
  • Simona Halep şi Ajla Tomljanovic s-au întâlnit de trei ori până acum în circuitul profesionist, campioana din Constanţa câştigând de fiecare dată.
 
Simona Halep susţine miercuri, 10 februarie, meciul din turul doi de la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului.
 
Aflată pe locul doi în clasamentul mondial şi a doua favorită a întrecerii de la Antipozi, campioana din Constanţa se duelează cu o sportivă din Australia, Ajla Tomljanovic (72 WTA). Partida începe la ora 10.00 şi este transmisă de Eurosport. În runda inaugurală, Simona a învins, fără probleme, scor 6-2, 6-1, o altă reprezentantă a gazdelor, Lizette Cabrera (140 WTA). De cealaltă parte, Ajla Tomljanovic a trecut în primul meci, tot cu 6-2, 6-1, de japoneza  Misaki Doi.
 
„Am avut parte de o atmosferă foarte frumoasă, a fost foarte bine să revin pe teren la Australian Open. Mă bucur că am câştigat la debut. Va fi o luptă grea în turul doi, am mai jucat contra lui Tomljanovic şi ştiu cum evoluează. E o jucătoare bună, dar eu mă concentrez pe jocul meu, aşa cum fac mereu. Sunt gata pentru un meci bun”, a declarat Simona Halep, după partida cu Lizette Cabrera.
 
Constănţeanca şi Ajla Tomljanovic s-au întâlnit până acum de trei ori în circuitul profesionist, iar Simona a câştigat de fiecare dată. Nu a avut însă o misiune uşoară, două dintre cele partide decizându-se în trei seturi: 4-6, 6-3, 6-3 în 2018 la Cincinnnati şi 6-3, 3-6, 6-1, în acelaşi an, la Roland Garros. Anul trecut, la Adelaide, Simona s-a impus în două seturi, scor 6-4, 7-5.   
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa    
 
Citeşte şi:
 
Simona Halep a trecut fără probleme de primul tur la Australian Open
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii