Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Simona Halep, eliminată în sferturi la turneul de la Melbourne

ro

05 Feb, 2021 09:36 2964 Marime text
  • Campioana din Constanţa s-a confruntat cu probleme medicale în această partidă.

Simona Halep a disputat astăzi meciul din sferturile Gippsland Trophy, turneu care se desfăşoară la Melbourne, în Australia.

Aflată pe locul doi în clasamentul WTA şi principală favorită a întrecerii, campioana din Constanţa a întâlnit-o pe rusoaica Ekaterina Alexandrova (33 WTA), cap de serie numărul 9.

Victoria i-a aparţinut sportivei din Rusia, scor 6-2, 6-1, însă la capătul unei partide în care Simona nu a fost la capacitate maximă, acuzând, încă din primul set, probleme medicale.

Meciul a durat doar o oră.  

De urmărit cât de serioasă este problema medicală a Simonei, aceasta în perspectiva participării la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, care se va disputa în perioada 8 - 21 februarie.

Constănţeanca este cap de serie numărul 2 la această întrecere, iar adversara din primul tur australianca Lizette Cabrera (23 de ani, 140 WTA), beneficiara unui wild card.

UPDATE:

Simona avea meci astăzi şi la dublu, alături de Daria Gavrilova, dar, în urma accidentării de la simplu, constănţeanca a decis să nau mai participe la cealaltă probă.  

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii