Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:42 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, din nou la antrenamente „Te întrebi - «De ce mi se întâmplă mie asta?»”

ro

07 Jun, 2021 00:00 3392 Marime text
  • Simona Halep a ratat ediţia din acest a turneului de Mare Şlem de la Roland Garros, după ce s-a accidentat la Roma.


Accidentată serios la turneul de la Roma, Simona Halep a fost nevoită să ia o pauză mai lungă, situaţie care a făcut-o să rateze ediţia din acest an a Roland Garros. Campioana din Constanţa a revenit însă la pregătire şi a postat pe reţelele de socializare un filmuleţ din timpul unui antrenament, dar şi un mesaj.

„Primele mele lovituri după trei săptămâni și jumătate. Simt de parcă am fost departe de terenul de antrenanent chiar mai mult, întrucât mi-a lipsit foarte mult jocul. Dar această perioadă a fost cea mai bună, mi-a arătat sentimentele mele pentru tenis şi cum mă simt atunci când nu pot juca. Iubesc acest sport şi acum înțeleg de ce am trăit pentru tenis atâţia ani și de ce m-am simțit atât de bine să fiu sportiv profesionist la cel mai înalt nivel. Bineînţeles că nu e ușor să fii acolo, obosești mental şi emoţional şi acum înţeleg cât de puternică am fost. Când te accidentezi înainte de turneul tău favorit, unde ai jucat cel mai bun tenisul al tău și unde ai participat zece ani la rând, te simţi foarte tristă și te întrebi: «De ce mi se întâmplă mie asta?». După câteva săptămâni, am înțeles că asta s-a întâmplat pentru mine! Așa că acum vreau să accept orice provocare cu care mă confrunt. Nu știu dacă sunt recuperată complet fizic, dar ce știu e că sunt gata să înfrunt ce urmează. Vă mulțumesc mult tuturor pentru sprijinul acordat pe drumul meu”, este mesajul Simonei Halep.

PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Simona Halep)


Citeşte şi:

Simona Halep a anunţat, „cu inima grea", că nu va participa anul acesta la Roland Garros

Simona Halep a dat detalii despre accidentarea suferită la Roma. Ce imagine a postat



Video:


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii