Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, despre excluderea jucătorilor din Rusia și Belarus „E o decizie grea, dar e sport individual, nu e vina lor“

ro

29 Apr, 2022 16:36 2832 Marime text
  • Turneul de Mare Șlem de la Wimbledon se dispută în perioada 27 iunie - 10 iulie.

Organizatorii celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon, au anunțat excluderea jucătorilor din Rusia și Belarus de la ediția din acest an a întrecerii (programată între 27 iunie și 10 iulie), dar și de la turneele premergătoare.

Simona Halep nu s-a declarat de acord cu această hotărâre, iar printre cei care au crificat decizia s-au numărat ATP, WTA, Martina Navratilova sau Novak Djokovic.

Este politică, după părerea mea, și nu vreau să discut politică. Totuși, în optinia mea, tenisul e un sport individual și nu e vina jucătorilor. Sunt împotriva războiului și a tot ce se întâmplă în Ucraina, sunt tristă pentru cei care suferă. Nu e ușor pentru nimeni, iar decizia de excludere a fost una grea. Faptul că nu puteau juca sub steagul lor mi s-a părut o mișcare bună. Eu iubesc sportul și stau departe de politică. Sper ca războiul să se termine cât mai repede, a declarat Simona Halep, conform jurnalistului Ben Rothenberg.

     
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (Simona Halep)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii