Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:33 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep, audiată la Londra în urma acuzațiilor de dopaj care i s-au adus

ro

29 Jun, 2023 13:30 1495 Marime text

Au început, în sfârșit, audierile în urma acuzațiilor de dopaj pe care Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA) I le-a adus Simonei Halep.

Jurnalistul Dragoș Suciu a precizat că sportiva din Constanța a fost audiată la Londra, iar verdictul ar trebui să vină peste două săptămâni.   

Aflată în stare de suspendare provizorie, Simona Halep s-a arătat nemulțumită că ITIA a amânat de mai multe ori demararea audierilor.

Pe site-ul thepetitionsite.com a fost postată o petiție a fanilor jucătoarei de tenis Simone Halep, adresată Federației Internaționale de Tenis (ITF) și Agenției Internaționale pentru Integritate în Tenis (ITIA), prin care se cere urgentarea anchetei în cazul sportivei din Constanța, astfel încât aceasta să fie audiată.

Sportiva din Constanța a fost depistată cu o substanță interzisă la US Open 2022. În acest an, ITIA a anunțat și că a depistat probleme în „pașaportul biologic“ al Simonei.

Campioana de la Roland Garros și Wimbledon și-a manifestat nemulțumirea că audierea sa a întârziat. 
 

Încă o dată sunt extrem de șocată și dezamăgită de atitudinea ITIA.

În timp ce ITIA, prin reprezentantul ei Nicole Sapstead a anunțat public acum trei zile că ITIA «își menține angajamentul de a judeca cazul doamnei Halep într-o manieră empatică, eficientă și în timp util», în același timp, ei au cerut oficial Tribunalului să amâne audierea mea... pentru a treia oară.

 


ITIA declară public un lucru, iar în privat și face altceva, am cerut în nenumărate rânduri să fiu audiată și ITIA a încercat în mod repetat să întârzie asta.
 
Când se va opri? Întreb încă o dată. Am dreptul la o audiere rapidă. Acționându-se în acest fel este împotriva drepturilor mele.
 
Simona, a fost mesajul constănțencei. 



Sursa foto: ZIUA de Constanța

Citește și:


Simona Halep, primele declarații după suspendarea provizorie
„De ce durează atât de mult? Cer doar să fiu judecată, nu un tratament special“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii