Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep a pierdut finala turneului Transylvania Open

ro

31 Oct, 2021 18:56 2587 Marime text
  • Meciul din ultimul act, cu Anett Kontaveit, s-a decis în două seturi. 

Proba de simplu a turneului de tenis de la Cluj-Napoca Transylvania Open s-a încheiat, astăzi, cu victoria jucătoarei din Estonia Anett Kontaveit.

În vârstă de 25 de ani, aflată pe locul 14 WTA şi cap de serie numărul 2 la întrecerea din România, Kontaveit s-a duelat în finală cu principala favorită, constănţeanca Simona Halep (30 de ani, 18 WTA).

Pentru Anett Kontaveit, câştigarea turneului avea ca miză calificarea la Turneul Campioanelor, în timp ce Simona, aflată în a 40-a finală a carierei, ţinea să câştige primul ei turneu din acest an.

Victoria i-a revenit jucătoarei din Estonia, după 69 de minute, scor 6-2, 6-3, deşi Simona a început favorabil setul secund, cînd a făcut break şi a condus cu 2-0.

Îmi pare rău că nu am putut câştiga, dar Anett a fost mai bună. Îi urez mult succes la Turneul Campioanelor, a avut un an deosebit. A fost o plăcere şi o onoare pentru mine să joc acasă, m-am bucurat de o săptămână grozavă, după un 2021 greu. Îi mulţumesc echipei mele, am început o aventură şi sper să mai avem mult asemenea finale. Le mulţumesc şi soţului meu, pentru că este în viaţa mea, dar şi familiei mele!, a spus Simona Halep.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Florin Băltăţoiu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii