Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Simona Halep a învins-o pe Sorana Cârstea și s-a calificat în sferturi la Indian Wells

ro

15 Mar, 2022 21:31 2718 Marime text
  • Jucătoarea din Constanța s-a impus în două seturi.

Primele două românce din clasamentul mondial de tenis, Simona Halep (26 WTA) și Sorana Cârstea (27 WTA), s-au duelat în această seară în optimile turneului WTA 1000 de la Indian Wells (SUA).
 
Partida s-a încheiat cu succesul Simonei, scor 6-1, 6-4, iar, în urma acestei victorii, constănțeanca s-a calificat în sferturi.

E o mare plăcere să joc din nou la Indian Wells. Cei de aici sunt primitori și fericiți, iar locul transmite multă liniște. Am avut un meci greu, pentru că e mereu dificil să joc împotriva unei sportive din țara mea. În setul secund, mi-am pierdut serviciul, dar știam că voi putea reveni, pentru a încheia partida în două seturi, a declarat Simona Halep.   

 
În cazul unei victorii, Sorana Cârstea ar fi depășit-o în clasament pe Simona, cea care, de aproape opt ani, e cea mai bine situată tricoloră în ierarhia mondială.

UPDATE:

În sferturi, Simona Halep o va întâlni pe croata Petra Martic (79 WTA), care a trecut în optimi de Ludmilla Samsonova (Rusia, 32 WTA), scor 7-6, 6-4.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: captură Digi Sport 2
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii