Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Simona Halep a dezvăluit prioritatea numărul unu. Ce spune despre colaborarea cu Van Cleemput

ro

13 Feb, 2019 07:23 1968 Marime text
După victoria de la Ostrava, unde România a trecut de Cehia, cu 3-2, și s-a calificat în semifinalele Fed Cup, Simona Halep (locul 3 WTA) a oferit un interviu EXCLUSIV pentru Digi Sport, după ce a ajuns la Doha, unde se va duela, în turul secund, cu Lesia Tsurenko (Ucraina, 24 WTA), ÎN DIRECT la Digi Sport, scrie digisport.ro.

Meciul Halep - Tsurenko, din optimile turneului din Qatar, se joacă astăzi, nu mai devreme de ora 17.30. 

Pe lângă explicațiile legate de reacția ei de după ultima minge a partidei de dublu, total spontană, Simona Halep a vorbit și despre drumul obositor până în Qatar, despre suprafață de joc,  dar și despre noul ei antrenor, Thierry van Cleemput.

De asemenea, Simona a dezvăluit și care este obiectivul principal al acestui sezon.

...despre noaptea de după meciul de la Ostrava și drumul până la Doha: "Am adormit târziu, dar a fost bine. Drumul spre Doha a fost greuț, pentru că am mers cu mașina 4 ore, apoi 5 ore cu avionul".

...despre suprafața de joc: "Suprafața este diferită față de cea din Cehia, dar nu o să mă plâng. Ma voi acomoda cât pot de repede".

... despre obiectivul numărul 1 al sezonului: "Fed Cup a fost o prioritate încă de la finalul anului trecut și rămâne obiectivul principal pentru acest an. Sper să facem totul pentru a ajunge acolo sus".

...despre colaborarea cu Thierry van Cleemput: "M-am întâlnit cu noul antrenor în această dimineață, voi face un prim antrenament. Colaborarea decurge ok și vom vedea cum va fi în viitor".
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii