Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:28 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sârbii de la Rad Belgrad l-au băgat în ghips pe un fotbalist de la Viitorul (galerie foto)

ro

28 Jan, 2013 23:07 2646 Marime text
viitorul.jpgMijlocaşul Claudiu Herea, de la FC Viitorul, s-a accidentat serios în partida amicală cu FK Rad Belgrad. Un adversar l-a călcat pe mână, provocându-i o fisură la braţul drept. Fotbalistul poartă acum ghips, pentru cel puţin o săptămână, urmând un program special sub supravegherea fizioterapeutului Paul Ciocănescu. Ieri dimineaţă, cei doi au efectuat o şedinţă de recuperare.

Alţi doi jucători care acuză probleme de sănătate după partida cu Rad sunt Florin Tănase şi Boban Nikolov. Primul acuză o problemă la unul dintre degetele piciorului drept, în vreme ce Nikolov se confruntă cu mici dureri la genunchiul stâng. Ambii au fost menajaţi ieri dimineaţă, lucrând doar în sala de forţă.

Restul fotbaliştilor au revenit la programul obişnuit, cu două şedinţe de pregătire pe zi, după amicalul cu sârbii. Ieri, jucătorii pregătiţi de Cătălin Anghel au început ziua cu lucru în sala de forţă, continuând pe teren cu un antrenament predominant fizic, sub coordonarea preparatorului fizic Ciprian Prună. După-amiază, sesiunea de pregătire a avut caracter tehnico-tactic. Viitorul susţine următorul meci amical joi, 31 ianuarie, contra echipei RNK Split (locul şase în prima ligă din Croaţia).

Sursa foto: Academia Hagi

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii