Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sambo Sportive de la CSM Constanța, medaliate la Jocurile Mondiale

ro

24 Oct, 2023 10:34 844 Marime text
 
 
Capitala Arabiei Saudite, Riyadh, a găzduit întrecerile Jocurilor Mondiale, competiție la care au participat cele mai valoroase sportive de sambo din lume.
 
CSM Constanța a fost reprezentată de două sportive, care au avut evoluții foarte bune, Khrystyna Bondar câștigând medalia de argint la categoria 59 de kilograme.
 
Sportiva de la CSM Constanța a trecut în sferturi de Yana Pahasian (Selecționata Mondială a Sportivilor) apoi, în semifinale a învins-o pe Nomintuya Enkhbaatar (Mongolia), fiind învinsă greu în finala competiției de Idodatkhon Agojonova (Uzbekistan) cu 1-0.
 
La categoria 50 de kilograme, Cristina Blănaru a fost și ea aproape de podium, fiind învinsă la limită (3-4) în meciul pentru medaliile de bronz de Sephora Carcher (Selecționata Mondială a Sportivilor).
 
O altă reprezentantă a României, Volha Maleika, a câștigat medalia de bronz la categoria 72 kg, iar la masculin, Daniel Natea a obținut medalia de bronz la categoria +88 kg.
 
Cele două sportive de la CSM Constanța (Khrystyna Bondar și Cristina Blănaru) alături de colegii Volha Maleika, Gheorghe Bodîrlău au făcut parte din echipa mixtă Europa 2, medaliată cu bronz, după Europa 1 și Asia Oceania 2.
 
Ambele sportive sunt antrenate la CSM Constanța de Viorel Gâscă și Anda Vâlvoi.
 
Sursa foto: Facebook (CSM Constanța Sambo)
 
Citește și:

 
Medalii pentru Constanța la Campionatul Național de Sambo (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii