Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Să se pregătească, să nu doarmă cumva!“ Mesajul lui Gică Hagi pentru adversarele din play-off. Urmează meciul cu FCSB

ro

15 Apr, 2019 00:00 1341 Marime text
FC Viitorul a învins CSU Craiova la Ovidiu şi s-a apropiat la un punct de poziţia a treia în clasamentul turneului play-off al Ligii 1. Puştii lui Gică Hagi joacă fără presiune şi abia aşteaptă meciul următor, în care vor întâlni FCSB, tot pe teren propriu.
 
 
Managerul tehnic al echipei de pe litoral a explicat ce a făcut diferenţa în victoria, 2-1, cu formaţia craioveană, căreia FC Viitorul îi suflă acum în ceafă în ierarhie. „E un moment fericit al nostru. Am fost inspirat în tot ce am făcut, şi la schimbări, şi în ce priveşte planificarea din ultimele zece zile. Am dat şansă tuturor, iar lucrurile ne-au ieşit. În meciurile dintre noi şi Craiova e mereu tactică multă şi fotbal adevărat, european. Suntem două echipe frumoase, cu un joc în care vrem să comandăm şi să ne impunem stilul. În iarnă, noi l-am ţinut pe Ianis, ei l-au dat pe Mitriţă şi probabil aici s-a făcut diferenţa. Suntem mai inspiraţi ca ei în momentul de faţă. La meciurile mari, echilibrate, detaliile mici fac diferenţa. Să tot vezi asemenea meciuri în prima ligă! Craiova începe mereu foarte bine, dar scade în ultimele 20 de minute ale fiecărei reprize. La pauză, am făcut o înlocuire la mijlocul terenului şi am schimbat poziţiile lui Băluţă şi Houri, fiind mai bine. Am răbdat, ştiind că vor veni golurile. Avem un jucător în formă foarte bună (n.r. Ianis Hagi), care de la meci la meci creşte. Joacă-n postul lui, decar adevărat. Are vârfuri în faţă pe care ştie să le joace. Joacă foarte bine pentru ele“, a punctat Gică Hagi.
 

„Să aibă încredere, credinţă şi curaj“

 
Cu această victorie, FC Viitorul a acumulat 29 de puncte şi ocupă locul patru în clasament, fiind la o lungime în spatele echipei CSU Craiova, cea care se află pe poziţia a treia. În etapa următoare, Viitorul va întâlni FCSB, la Ovidiu, duminică, 21 aprilie, de la ora 21.00. „Avem nişte meciuri atât de frumoase în play-off! Nu ne apasă presiunea, în schimb pe Craiova, Steaua sau CFR - da! Să se aştepte că le va fi foarte greu cu noi. Să se pregătească, să nu doarmă cumva, întrucât jucăm bine. Vor fi meciuri deosebite. Eu îmi pregătesc echipa să câştige, să aibă încredere, credinţă şi curaj. Am trei de C. Eu cu băieţii aşa vorbesc, aşa îmi termin speech-urile“, a spus Hagi.
 

Motivaţie zi de zi

 
Autorul golului victoriei cu CSU Craiova, Rivaldinho, a declarat: „Nu am avut un start bun de meci, dar apoi am revenit şi am câştigat. Suntem fericiţi. Obiectivul nostru e să încheiem campionatul pe locul trei“. „Era important să învingem, jucam acasă şi aveam oportunitatea să ne apropiem de Craiova. Suntem într-o formă bună şi am încercat să profităm de ea. Acum, nu mai avem trac sau presiune, care erau înainte, când trebuia să ne calificăm în play-off. Jucăm fotbal din plăcere, ieşim la joc. Am alergat şi am făcut presiune până la portar, până în «casa» lor, tot meciul. Asta e mentalitatea noastră, aşa ni se transmite de pe margine. Trebuie să fim mai atenţi la începutul jocului. Am pasat, am creat superioritate la mijlocul terenului, controlând partida. Avem motivaţie zi de zi, suntem jucători tineri şi avem o carieră în faţă. Dacă la 20 de ani nu ai motivaţie, atunci când?“, a arătat şi Ianis Hagi, cel care a egalat sâmbătă, cu un gol fabulos.
 
Sursa foto: FC Viitorul
 
Citeşte şi:
 
UPDATE. Legenda braziliană, la Ovidiu Rivaldo a dat startul meciului FC Viitorul - CSU Craiova. Rivaldinho și Ianis Hagi au marcat

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii