Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Legenda braziliană, la Ovidiu Rivaldo a dat startul meciului FC Viitorul - CSU Craiova. Rivaldinho și Ianis Hagi au marcat (galerie foto)

ro

13 Apr, 2019 21:40 2393 Marime text
Fostul mare jucător brazilian Rivaldo a dat startul simbolic al meciului FC Viitorul - CSU Craiova, care se dispută în această seară la Ovidiu, în etapa a treia turneului play-off din Liga 1.

Legenda fotbalului mondial a venit la meci pentru a fi alături de fiul său, atacantul Rivaldinho, care joacă la FC Viitorul.

La centrului terenului, Rivaldo a primit de Ianis Hagi, căpitanul FC Viitorul, un tricou al echipei constănțene inscripționat cu numărul 10 și cu numele fostului mare fotbalist, campion mondial în 2002 cu echipa națională a Braziliei.

UPDATE: 

Meciul s-a încheiat. FC Viitorul a câștigat cu 2-1 și s-a apropiat la un punct în clasament de CSU Craiova.  

UPDATE:

FC Viitorul trece în avantaj, 2-1, în minutul 57, după golul lui Rivaldinho, spre bucuria tatălui său!

UPDATE:

La pauză, scorul este egal, 1-1. Oaspeții au marcat primii, în minutul 9, prin Bărbuț (care se afla însă în ofsaid), în vreme ce Ianis a egalat în minutul 43 cu un gol de generic, șut la vinclu de la 25 de metri.

Au evoluat echipele:

FC Viitorul (manager tehnic, Gică Hagi): V. Cojocaru - Boboc, Ţîru, V. Ghiţă, De Nooijer - Houri, T. Băluţă, P. Iacob (46 Mladen) - I. Hagi (cpt.), Rivaldinho (68 Achim), Drăguş (54 G. Ganea).

Rezerve: Tordai - Mladen, Casap, V. Achim, G. Ganea, Eric, Calcan.

CSU Craiova (antrenor, Devis Mangia): Pigliacelli - Donkor, Kelic, Tiago Ferreira (63 Bic) - Martic, Mateiu (76 Baicu), Cicâldău, Bancu - Bărbuţ, Fortes, Mihăilă (59 Drăghici).

Rezerve: R. Petre - Drăghici, Bic, Fedele, Dimitrov, Acka, L. Popescu.
   
Sursa foto: 1 - captură Digi Sport; 2 + galerie - Facebook (FC Viitorul) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii