Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:05 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au împlinit zece ani de la moartea campionului Claudiu Bujin. Ultimele sale cuvinte au fost despre atletism!

ro

15 Mar, 2019 00:00 3387 Marime text
Ieri s-au împlinit zece ani de când campionul constănţean de atletism Claudiu Bujin a trecut în nefiinţă, la numai 24 de ani. Din 2009 încoace, ziua de 14 martie e plină de lacrimi în familia Bujin, rămasă îndurerată pe veci după despărţirea prematură de Claudiu, răpus nemilos de o boală incurabilă.
 
„Astăzi (n.r. ieri) este o zi tristă, pentru că băiatul meu, Claudiu Gabriel, împlinește 10 ani de când a plecat acolo sus. Ne-a lăsat cu sufletul îndurerat… Ştiţi că ultimele cuvinte ale lui au fost despre atletism… să nu întârzie la antrenament...“, a postat pe Facebook mama lui Claudiu, Cornelia Bujin, profesor de educaţie fizică şi sport la Colegiul Naţional de Arte „Regina Maria“ din Constanţa.
 
Pe 22 ianuarie 2019, Claudiu ar fi împlinit 34 de ani. Ştafeta atletismului în familia Bujin este dusă mai departe de sora lui Claudiu, Cristina, şi ea o mare campioană.
 
Sursa foto: Facebook (Cornelia Bujin)
 
Citeşte şi:

Atletul campion. A murit la doar 24 de ani Regretatul Claudiu Bujin ar fi împlinit astăzi 33 de ani

Campionul urcat la ceruri la numai 24 de ani Claudiu Bujin, îngerul cu aripile frânte, ar fi împlinit astăzi 31 de ani (galerie foto+video)​

Nu a plecat dintre noi, este în cantonament cu îngerii Regretatul Claudiu Bujin ar fi împlinit astăzi 28 de ani (galerie foto + video)

Claudiu Bujin, un campion printre ingeri (galerie foto)



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii