Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:22 08 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la eveniment Tomitanii Constanța au învins Dinamo la rugby. Prima victorie în SuperLigă. Meci de infarct! (galerie foto+video)

ro

29 Sep, 2018 16:57 3987 Marime text
Echipa de rugby Tomitanii Constanţa a realizat astăzi prima victorie în eșalonul de elită din România, SuperLiga, învingând pe teren propriu Dinamo București cu 17-13, în etapa a patra a campionatului.

În urma acestui succes, Tomitanii au acumulat primele lor patru puncte în SuperLiga, părăsind ultimul loc în clasament.

Partida cu Dinamo a fost una de mare lupta, interzisă cardiacilor! Dinamo a condus la pauza cu 7-0, după un eseu de penalizare.

În partea secundă însă, Tomitanii, echipa nou promovată, a avut mult mai multe reușite si a intors meciul, după răsturnări de scor incredibile.

Sola a redus din diferenta, 5-7, după un eseu, iar Tomitanii puteau si trece în avantaj, însă Dumitru a ratat transformarea, iar apoi o lovitură de pedeapsă.

Dinamo s-a dus apoi la 10-5 după o lovitură de pedeapsă, iar la acest scor si-a intrat în rol Adrian Părălește, trimis pe teren în partea secundă. A marcat un eseu, iar Burlacu l-a transformat, astfel că Tomitanii au trecut pentru prima data la conducere: 12-10!

Meciul nu se încheiase însă, pentru că în minutele de final, Dinamo,  cu un drop-gol, a trecut iar în avantaj, 13-12!

În ultimele secunde însă, eroul Tomitanilor din acest meci, Părălește, a avut o cursă foarte frumoasă pe extremă şi a marcat al doilea eseu al sau, iar Tomitanii au câștigat cu 17-13, urcând pe locul şase în clasament!

Formația gazdă a început meciul cu: Petucher, Pelin, Neacșu, Zaharia-Picincu, Macoveanu, Jean Don, Arvinte, Tweddle, Dumitru, Dudman, Coman, Sola (cpt.), Gigauri, Burlacu, Buffard. Rezerve: Tutunea, Baraulea, Popa, Tatu, Sârbu, Mihalache, Mihai, Părălește.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii