Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:16 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rugbyștii de la CS Năvodari, la un pas de finala campionatului. Meciul decisiv e sâmbătă

ro

07 Nov, 2020 00:00 3337 Marime text
 
  • CS Năvodari se duelează cu CSM Galați în semifinalele Diviziei Naționale de seniori.
 
Echipa de rugby CS Năvodari susține sâmbătă, 7 noiembrie, meciul retur din semifinalele Diviziei Naționale de seniori, contra formației CSM Galați. Partida se joacă la Năvodari, de la ora 11.00, fără spectatori.
 
În tur, CS Năvodari (antrenori, Cristian Husea, Cornel Suciu și Virgil Năstase) s-a impus la Galați cu 14-7 (după ce gazdele au condus la pauză cu 7-3), astfel că formația de pe litoral deține prima șansă la calificarea în ultimul act al DNS. CS Năvodari este campioana en-titre și vrea să-și apere titlul din sezonul trecut. În disputa din turul semifinalelor cu CSM Galați, pentru CS Năvodari au marcat Marian Niță - eseu și Codrin Bercu - trei lovituri de pedeapsă, în timp ce adversarii au punctat prin Gabriel Partenie (eseu) și Ionuț Niacșu (transformare).  
 
Tot sâmbătă, de la ora 11.00, se dispută celălalt meci retur din semifinale, RC Bârlad - Știința Petroșani, după ce, în prima manșă, Știința s-a impus cu 22-3. Cine va avea câștig de cauză în cele două semifinale își vor disputa apoi titlul, în finala DNS, care a fost programată (tur - retur), pe 14 și 21 noiembrie a.c.  
   
Sursa foto (cu rol ilustrativ): clubsportivnavodari.ro
 
Citește și:

Rugbyștii de la CS Năvodari, victorie în primul meci cu CSM Galați din semifinale

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii