Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:13 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

România, egal cu Macedonia de Nord. Pozitiv cu Covid-19, Ianis Hagi - înapoi în România cu o aeronavă privată

ro

09 Sep, 2021 00:01 2913 Marime text
  • În grupa J a preliminariilor, România se află la un punct de locul doi, poziţie care duce la baraj.

Echipa naţională de fotbal a României a disputat în această seară meciul din deplasare cu Macedonia de Nord, contând pentru etapa a şasea din grupa J a preliminariilor Campionatului Mondial din 2022.

Partida s-a încheiat la egalitate, 0-0, rezultat care păstrează echipa României în lupta pentru locul doi în serie, poziţie care duce la baraj.

România (selecţioner, Mirel Rădoi) a jucat cu: 1. Niță – 2. Rațiu, 6. Chiricheș-cpt., 5. Nedelcearu, 22. Camora – 23. Stanciu, 14. Nedelcu (18. R. Marin, 63), 8. Cicâldău – 20. Man, 9. Markovic (7. Cordea, 63), 13. Sorescu (11. M. Marin, 74). 

Fundaşul Virgil Ghiţă, de la Farul Constanţa, a fost rezervă neutilizată.

În celelalte meciuri din această etapă din grupa J s-au înregistrat rezultatele: Armenia – Liechtenstein 1-1 şi Islanda – Germania 0-4.

Clasament: 1. Germania – 15p, 2. Armenia – 11p, 3. România – 10p, 4. Macedonia de Nord – 9p, 5. Islanda – 4p, 6. Liechtenstein – 1p.

Testat pozitiv la Covid-19, Ianis Hagi nu a putut juca cu Macedonia de Nord, iar Federaţia Română de Fotbal a anunţat:


În urma acordului autorităților nord-macedonene și cu avizul autorităților române, tricolorul Ianis Hagi va ajunge în această zi în România în regim de izolare și respectând procedurile sanitare, cu o aeronavă privată. Va fi preluat de pe aeroportul Henri Coandă direct de pe pistă și va rămâne în izolare la domiciliu. Multă sănătate, Ianis!


În etapa viitoare, pe 8 octombrie, de la ora 21.45, se joacă partidele: Liechtenstein – Macedonia de Nord, Islanda – Armenia şi Germania – România.  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: frf.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii