Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Revedere, la Constanţa, între prieteni vechi din handbal Laurenţiu Toma, cadou special pentru Narcisa Lecuşanu

ro

03 Apr, 2021 00:00 4456 Marime text
  • La Constanţa, s-a dat startul caravanei naţionale pentru lansarea volumului memorialistic „Povestea vieţii mele“, scrisă de fosta mare handbalistă Narcisa Lecuşanu.
  • La eveniment, Narcisa Lecuşanu a avut alături şi oameni din handbal dragi ei.
  • Laurenţiu Toma i-a adus un cadou special fostei campioane mondiale de tineret şi vicecampioană mondială de senioare.
 
La evenimentul de la Constanţa, în care s-a dat startul caravanei naţionale pentru lansarea volumului memorialistic „Povestea vieţii mele“, scrisă de fosta mare handbalistă Narcisa Lecuşanu, au participat şi reprezentanţi ai HC Dobrogea Sud Constanţa, preşedintele clubului, Ionuţ Stănescu, şi Laurenţiu Toma (antrenor coordonator Liga Naţională).
 
„Moment special pentru reprezentanții clubului nostru, invitați la debutul caravanei naționale a volumului «Povestea vieții mele», lansat de Narcisa Lecușanu. Fosta mare handbalistă a dorit să-i aibă alături pe campionii Constanței, iar Elena Frîncu, Rudi Stănescu și Laurențiu Toma au fost prezenți la evenimentul organizat de Direcția Județeană de Tineret și Sport și Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității Ovidius, alături de alte nume mari ale handbalului constănțean, precum Dumitru Muși sau Lucian Râșniță”, se arată pe site-ul oficial al HC Dobrogea Sud.
 

Sticlă în formă de minge de handbal

 
Ionuţ Stănescu şi Laurenţiu Toma i-au oferit bunei lor prietene Narcisa Lecuşanu frumoase buchete de flori. De asemenea, fosta handbalistă a primit cadou şi tricoul de la HC Dobrogea Sud al lui George Buricea, cu numărul 77. De asemenea, Laurenţiu Toma i-a adus în dar campioanei, din partea sa, şi două sticle cu băuturi, personalizate, cu brandul şi logo-ul său. Una dintre sticle este în formă de minge de handbal, ambele având ataşată o fotografie emblematică a sa, mesajul fiind: „Laurenţiu Toma - 20 de ani jucătorul unui singur oraş, Constanţa”.
 

De o viaţă în sport

 
În prezent, Laurenţiu lucrează pentru demararea unui proiect amplu legat de imaginea sa. „Am fost implicat în handbal şi în sport toată viaţa şi e păcat să se piardă această imagine. Sunt mai multe lucruri, idei pe care le am şi pe care le pun la punct. Momentan, încă nu e nimic oficial. Proiectul nu are legătură cu cele două sticle, acesta a fost doar un cadou pentru Narcisa. Dar ce este pe ele, acele simboluri, vor apărea pe ce voi scoate, în vitorul apropiat. Oricum, am devenit deja marcă înregistrată. Fotografia şi numele le-am înregistrat la OSIM şi sper să le duc la nivel de brand. Proiectele sunt imobiliare, la Constanţa şi Braşov”, a precizat Laurenţiu Toma. Sticle precum cele oferite acum Narcisei, dar şi alte cadouri, au primit şi invitaţii fostului jucător de legendă al Constanţei de la meciul său de retragere din activitatea de handbalist, desfăşurat la Constanţa, în luna ianuarie a anului trecut.  
 

„Sunt mândru să fiu contemporan cu tine!”

 
„Felicitări, Narcisa Lecuşanu! Sunt mândru să fiu contemporan cu tine, a fost o bucurie să-şi fiu alături la eveniment. Îşi doresc mult succes să îţi îndeplineşti visul!”, a precizat Laurenţiu Toma, cu ocazia lansării de carte de la Constanţa. „Pentru Laurenţiu Toma, cu prietenie şi preţuire! Mult succes!”, a scris fosta handbalistă pe cartea scrisă de ea, care a ajuns la Laurenţiu. „Îi mulțumim Narcisei pentru invitație, am fost onorați să participăm. Ne bucurăm că am fost alături de ea într-un moment atât de important”, a punctat şi Ionuţ Stănescu, conform site-ului oficial al HCDS.
 

„Mult succes în proiectele voastre!”

 
Narcisa Lecuşanu s-a arătat bucuroasă pe pe Facebook de întâlnirea de la Constanţa cu persoane din handbal dragi ei. „Oamenii din handbal au fost alături de mine la evenimentul de suflet, lansarea cărţii «Povestea Vieţii Mele«. Elena Frîncu, Dumitru Muşi, antrenorul secund cu care generaţia mea a câştigat medalia de argint în 2005, Laurenţiu Toma şi Rudi Stănescu, foşti handbalişti ai Constanţei. Mulţumesc, George, Laurenţiu şi, nu în ultimul rând, Rudi! Mult succes în proiectele voastre!”, a menţionat campioana.
 

Oameni şi momente      

      
„Mă leagă multe lucruri frumoase de Constanța. Multe momente și oameni. Antrenorii și colegele de la echipa națională, Dumitru Muși, Lucian Râșniță, Ionela Gîlcă, Luminița Buhneci sau Lisi Roșu, și, bineînțeles, Nuți Frîncu, un adevărat motor al handbalului românesc. Îi felicit și pe băieți, pe Tomiță, pe Rudi și pe ceilalți care s-au confundat cu handbalul constănțean și cu echipa națională. Vă felicit pentru că acum întoarceți înapoi handbalului din experiența voastră și vă uitați la acești copii minunați pe care îi creșteți la Constanța!”,a mai spus Narcisa Lecuşanu, conform site-ului HCDS.
 
În secţiunea Galerie Foto găsiţi mai multe imagini de la întâlnirea de la Constanţa. 
 
Sursa foto: 1 - ZIUA de Constanţa; 2 - Facebook (Narcisa Lecuşanu); galerie - ZIUA de Constanţa şi Facebook (Laurenţiu Toma, Narcisa Lecuşanu)
 
Citeşte şi:
 
Campioana Narcisa Lecuşanu, la Constanţa. Care e marele ei vis
„E ca în viaţă, naşti copilul şi îl vrei student. Nu se poate!”

 
Lacrimile căpitanului
Laurenţiu Toma s-a retras din activitatea de handbalist în ziua când fiica sa cea mică a împlinit un an (galerie foto)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii