Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:18 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

HC Dobrogea Sud Constanța, cadou surpriză pentru antrenorul George Buricea (GALERIE FOTO)

ro

15 May, 2022 15:36 2323 Marime text
  • Momentul a avut loc după finala mică a Cupei României.

Antrenorul principal al echipei masculine de handbal HC Dobrogea Sud Constanța, George Buricea, a avut parte de un cadou surpriză din partea clubului, astăzi, după meciul câștigat cu Minaur Baia Mare, în finala mică a Cupei României.

În Sala Sporturilor din Constanța, George a primit, prin intermediul lui Rudi Stănescu și Laurențiu Toma, un tricou cu „77“ (numărul pe care l-a purtat Buricea în cariera de handbalist), cu însemnătate specială: primul 7 - format din poze din perioada HCM și al doilea - format din imagini ale perioadei HCDS.    

S-a retras în 2019, apoi s-a întors să ajute echipa și a mai jucat pentru încă două sezoane. În 2021 s-a retras oficial, iar de 6 luni este antrenorul nostru principal.
 
Pandemia, programul foarte încărcat și dedicarea lui supraomenească pentru echipă nu ne-au lăsat până acum să îi organizăm un meci de retragere, însă sperăm că vom reuși să organizăm un eveniment special în viitorul apropiat. Constanța te iubește, George! Îți mulțumim și îți dorim multă baftă în continuare pe banca echipei noastre! Hai, HCD!, este mesajul de pe pagina de Facebook a clubului constănțean, care găzduiește și o declarație a lui George Buricea:

 

Vă mulțumesc pentru tot! Îmi pare rău că nu v-am putut oferi azi o finală mare, însă sunt convins că o să fie și mai bine la anul și sperăm să fiți în continuare alături de noi.


Citește și:

HC Dobrogea Sud Constanța, pe locul trei în Cupa României

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii