Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Protest în Constanța. Se scandează pentru transferul băiatului lăsat inconștient în urma unui conflict, în plină stradă

ro

22 Feb, 2020 16:29 15548 Marime text
În aceste momente, în Constanța, în zona Spitalului Județean de Urgență Constanța, mai mulți elevi scandează și protestează pentru băiatului bătut în urma unui conflict pe rețeaua de socializare Facebook.

Aceștia țin în mâini pancarte cu chipul minorului pe care scrie: „Acum nu vă văd,/ Nu vă aud,/Dar simt/Rugăciunile voastre!”

Tatăl copilului a declarat că își dorește ca băiatul lui să fie transferat în străinătate sau măcar la un alt spital din țară. Băiatul se află în moarte cereblară, iar medicii nu îi mai dau șanse la viață.

Prieteni și rude ale băiatului sunt și în fața bisericii din zona Spitalului Județean. Aceștia rostesc rugăciuni pentru sănătatea băiatului.

Reamintim că în data de 1 februarie a.c., de la un conflict pornit pe pagina de Facebook, un copil de 13 ani a ajuns în comă la spital. Băiatul din Mangalia a fost bătut de un altul în vârstă de 15 ani, fiind lăsat inconștient pe o stradă din municipiu.

Sursă foto: ZIUA de Constanța

Citește și: Conflictul între minorii din Mangalia, surprins de camerele video. Victima a fost lăsată inconștientă pe stradă (galerie foto + video)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii