Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:46 25 06 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 490/2021 privind înființarea CSM Constanța. Ce se va supune aprobării consilierilor locali (DOCUMENT)

ro

18 May, 2022 00:00 1564 Marime text

 
  • Consiliul Local al municipiului Constanța este convocat în ședință extraordinară, vineri, 20 mai.
 
O nouă ședință extraordinară a Consiliului Local al municipiului Constanța va avea loc, vineri, 20 mai, de la ora 10.00. Întrunirea se va desfășura prin mijloace electronice, printr-o platformă online de videoconferință.
 
Proiectul ordinii de zi cuprinde și un proiect de hotărâre pentru modificarea HCL nr. 490/2021 privind înființarea Clubului Sportiv Municipal Constanța. Astfel, se va supune aprobării consilierilor locali modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a CSM Constanța, modificarea organigramei clubului, modificarea statului de funcții, modificarea normelor financiare, aprobarea grilei de salarizare și a strategiei CSM Constanța, celelalte prevederi ale HCL nr. 490/2021 urmând a rămâne nemodificate.
 
„Prin HCL nr. 490/28.12.2021 a fost aprobată înființarea CSM Constanța, pentru asigurarea unui cadru unitar și pentru continuitatea dezvoltării sportului de performanță, pe ramuri de sport, polisportiv, la nivelul municipiului Constanța, prin selecție continuă, pregătire sportivă și participarea sportivilor proprii la competiții interne și internaționale, precum și organizarea de competiții și evenimente sportive“, se arată în raportul pentru modificarea HCL nr. 490/2021.
 
Având în vedere prevederile art. 11 din Legea nr. 153/2017 referitoare la funcționarii publici și personalul contractual din cadrul familiei ocupaționale „Administrație“ din instituțiile de interes local aflate în subordinea acestora, în vederea funcționării efective a CSM Constanța se propune spre aprobare grila de salarizare a clubului sportiv aflat în subordinarea Consiliului Local Constanța și transformarea unor posturi, după cum urmează:
 
- transformarea postului de conducere de director general în post de conducere de director;
- transformarea postului de conducere de director general adjunct în post de conducere de director adjunct;
- transformarea postului de execuție de șef birou II în post de conducere de șef serviciu II (serviciul administrativ);
- transformarea unui post de execuție de inspector de specialitate IA în post de execuție de referent II;
- transformarea postului de execuție de casier I în post de execuție de casier (compartimentul financiar contabil și resurse umane);
- transformarea unui post de execuție de expert IA în post de execuție de inspector de specialitate IA (compartiment achiziții – contracte);

- transformarea unui post de execuție de șef birou II în post de execuție de inspector de specialitate II (compartimentul marketing);
- transformarea a trei posturi de execuție de expert sportiv IA în posturi de execuție de inspectori de specialitate IA (compartiment sport).
 
De asemenea, pentru coroborarea funcțiilor existente în Anexa nr. VIII, capitolul II, litera A, punctul IV a din Legea nr. 153/2017 în baza căreia se stabilesc salariile de bază se propune actualizarea Regulamentului de Organizare și Funcționare, a organigramei și a statului de funcții ale CSM Constanța.
 
În ce privește normele financiare ale clubului de pe litoral, având îm vedere prevederile Legii Educației Fizice și a Sportului nr. 69/2000 referitoare la scopul și obiectul de activitate al structurii sportive de drept public, pentru îndeplinirea scopului și a obiectului principal de activitate se propune includerea posibilității de acordare a indemnizațiilor sportive în conformitate cu art. 18 indice 1, respectiv 67 indice 1 din Legea nr. 69/2000.
 
„CSM Constanța își propune printr-o strategie axată pe patru piloni să ofere generației viitoare un mediu de dezvoltare modern și atractiv, în care practicarea sportului să ocupe un loc principal“, se mai precizează în raportul pentru modificarea HCL nr. 490/2021, sub semnătura lui Andrei Talpeș, director general al CSM Constanța. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
ZIUA LIVE. Performanță sportivă fără bani nu există! Primăria și Consiliul Municipal Constanța vor să susțină Clubul Sportiv Municipal de la buget dar și din sponsorizări
 
Totul despre Clubul Sportiv Municipal Constanța. Cine este director general interimar. Secțiile, culorile și sigla noii structuri (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii