Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:45 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Președintele CS Pantheon Constanța Ce scor a înregistrat George Teşeleanu la alegerile pentru şefia Federaţiei Române de Judo

ro

25 Feb, 2021 09:38 3031 Marime text
  • Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri s-a desfăşurat la Poiana Braşov

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Judo au fost câştigate de Cozmin Guşă, şeful în exerciţiu al forului, cu 118 voturi dintre cele 188 valide.

Contracandidatul său, George Teşeleanu, a obţinut 70 de voturi.

Iniţial, în cursă se înscrisese şi o a treia persoană, fostul arbitru internaţional Augustin Marian Paul, însă acesta a renunţat înaintea votului, în favoarea lui Cozmin Guşă.

Vicepreşedinte al FRJ între 2014 şi 2017, Teşeleanu este om de afaceri, președintele Clubului Sportiv Pantheon Constanța. Membru titular al Academiei de Ştiinte Tehnice din România, George Teşeleanu a fost şi consul onorific al României la Ancona (în perioada 2009-2012).

Adunarea Generală Ordinară şi de Alegeri s-a desfăşurat la Poiana Braşov, participând 189 dintre cei 193 de membri afiliaţi ai Federaţiei Române de Judo.

Cozmin Guşă conduce Federaţia Română de Judo din anul 2017.

UPDATE:

Pe pagina de Facebook a CS Pantheon a fost postat un mesaj al lui George Teşeleanu, după derularea alegerilor:
 

Dragi prieteni și iubitori ai judoului,
 
Vă mulțumesc pentru sprijinul pe care mi l-ați acordat în campanie, pentru implicare, pentru că am reușit să formăm o echipă în care se regăsesc mari campioni și valori ale judoului românesc.
 
Mesajul a fost unic, REFORMĂ ȘI UNITATE, si consider că reprezintă acele lucruri de care are nevoie judoul românesc, și nu doar.
 
Faptul că nu am câștigat această tură de alegeri nu mă va îndepărta de dorința de a vedea reformat acest sport, pe care îl iubim cu toți. M-ar bucura ca, în spiritul celor pe care le-am ales drept program, să continuăm să găsim modalități de colaborare, pentru a ne urma dezideratele.
 
Veți găsi mereu în mine un sprijinitor al judoului, atât prin intermediul clubului pe care îl conduc dar și în ceea ce privește implicarea în decizii de anvergură mai mare, pe care o să le formulez și susțin.
 
Mergem mai departe, cu încredere.


Citeşte şi:

George Teşeleanu, preşedintele CS Pantheon Constanţa, candidează la preşedinţia Federaţiei Române de Judo

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii