Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Petre Grigoraş, după despărţirea de SSC Farul „Să văd în tribună, la Liga a 3-a, 5 - 6.000 de oameni, a fost cea mai mare bucurie a mea“

ro

03 Jul, 2018 00:00 4578 Marime text
În ciuda promovării în Liga a 2-a, SSC Farul Constanţa s-a despărţit de doi dintre antrenori, Petre Grigoraş (principal) şi Marian Dinu (secund), cei care, la renegocierea contractelor, au refuzat propunerile salariale din partea clubului, de 2.000 de lei / lună în cazul lui Grigoraş şi de 1.500 de lei pe lună în cazul lui Dinu. Petre Grigoraş spune că, în sezonul trecut, cel mai mult l-a bucurat revenirea echipei pe stadionul „Farul“ şi atmosfera deosebită din tribune, iar în continuare le doreşte succes celor de la SSC Farul, Constanţa având nevoie de fotbal de înalt nivel.
 
„Am venit pentru un proiect având girul primarului Decebal Făgădău că va susţine echipa, iar dânsul a fost girantul că lucrurile vor decurge normal. Autorităţile s-au ţinut de cuvânt pentru ce au promis. Fără ajutorul Consiliului Local, SSC Farul n-ar fi promovat. Am plecat la drum pentru un proiect de trei ani, dar după un an aveam renegociere. Se ştie cum a început echipa pregătirea, dar în cele din urmă ne-am îndeplinit obiectivul. Meritul este al tuturor, însă cred că cel mai mare e al jucătorilor, care au trecut, ca şi colegii mei din staff-ul tehnic, şi prin momente foarte delicate. Am reuşit să depăşim însă toate obstacolele şi am promovat, ceea ce contează cel mai mult. Am jucat şi la Techirghiol (şi le mulţumim celor de acolo, că au fost gazde primitoare), dar cel mai îmbucurător pentru mine a fost reîntoarcerea pe «Farul». Să văd în tribună, la Liga a 3-a, 5 - 6.000 de oameni avizi de fotbal, entuziaşti, a fost cea mai mare bucurie a mea. Mi-a dat încredere că, în cel mai scurt timp, la Constanţa vom avea o echipă la cel mai înalt nivel. Nu s-a mai dorit cu mine, poate se reuşeşte acest lucru cu altcineva“, a precizat Petre Grigoraş.
 
Tehnicianul a arătat că oferta pe care a primit-o la renegociere a fost de neacceptat. „Din păcate, se pare că promovarea nu a fost suficientă pentru a continua împreună. Echipa este a suporterilor, pe care i-am apreciat şi i-am respectat, pentru iniţiativa frumoasă a înfiinţării SSC Farul. Ei sunt patronii în acte şi au considerat că nu mai trebuie să continue cu mine. Nu e niciun fel de problemă din acest punct de vedere, însă m-au anunţat destul de târziu, cu o săptămână înainte de a începe pregătirea. Puteau să mă anunţe de când s-a terminat campionatul. Faţă de salariul pe care l-am avut în sezonul trecut, unul bun pentru Liga a 3-a, dar în conformitate cu experienţa, CV-ul şi valoarea mea, mi-au făcut o ofertă de neacceptat, de 2.000 de lei / lună. Lui Marian Dinu i s-au oferit 1.500 de lei / lună. Am refuzat această propunere, pe care am considerat-o doar formală. Au hotărât să meargă cu altcineva şi le doresc multă baftă“, a punctat Grigoraş.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa
 
Citeşte şi:
 
UPDATE SSC Farul a încheiat colaborarea cu antrenorul Petre Grigoraş
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii