Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Performanțe sportive de vârf ale CS Victoria Cumpăna, răsplătite de autoritățile locale și de club (GALERIE FOTO)

ro

13 Jun, 2023 10:42 1799 Marime text
 
Primăria și Consiliul Local al comunei Cumpăna, alături de Clubul Sportiv Victoria Cumpăna, au premiat sportivii secțiilor gimnastică ritmică și lupte, pentru rezultatele excelente obținute în ultima perioadă.
 
Sportivele Elena Cășăriu, Bianca Georgescu, Miruna Matei, Antonia Luțan, Andrada Luțan, Maya Ulrich, Amalia Banciu și antrenoarele Elena Vlad și Luiza Cerbula au fost recompensate pentru cele 12 medalii obținute la Campionatul Național de Gimnastică Ritmică (Junioare II și III), competiție care a avut loc la Constanța.
 
Drept răsplată pentru întreg efortul depus până acum, Primăria comunei Cumpăna le-a oferit sportivelor lotului de Gimnastică Ritmică o bine meritată excursie la Baia de Fier (județul Gorj), în perioada 19-23 iunie.
 
De asemenea, sportivul Lucian Ștefan Somandru și antrenorul Vasile Vicol au fost răsplătiți pentru medalia de bronz obținută la Campionatul Național de Lupte Greco Romane Under-17, care s-a desfășurat la Buziaș.
 

Sportul este un mod de viață la Cumpăna, iar sportivii CS Victoria Cumpăna se întrec pe sine cu fiecare participare la campionatele din țară, obținând tot mai multe medalii și trofee. Felicitări tuturor!, este mesajul de pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.

 
Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
 
Citește și:

 
Gimnastică ritmică
Victoria Cumpăna, 12 medalii la Campionatul Național și locul întâi pe echipe (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii