Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Performanţă deosebită O medalie de aur şi două de argint pentru CS Victoria Cumpăna, la Cupa „Născut pentru lupte“ (galerie foto)

ro

25 Jun, 2018 00:00 1529 Marime text
Performanţă de excepţie realizată de Clubul Sportiv Victoria Cumpăna la Cupa „Născut pentru lupte“, Campionat Naţional rezervat copiilor cu vârsta cuprinsă între 7-8 ani şi 9-10 ani, care s-a disputat în Sala Polivalentă din Piteşti. 
 
Competiţia a reunit peste 350 de luptători din toată ţara şi a fost organizată de către Federaţia Română de Lupte. CS Victoria Cumpăna a participat cu patru sportivi, pregătiţi de antrenorul George Papazu. Bogdan Hanu a obţinut medalia de aur, devenind campion naţional, la categoria 47 kg, iar Robert Popa (la categoria 25 kg) şi Suraj Ali (la categoria 29 kg) au fost medaliaţi cu argint, intrând astfel în posesia titlului de vicecampioni ai României. La categoria 29 kg, Andrei Catană s-a clasat pe locul cinci.
 
„Toţi sportivii noştri au luptat frumos, cu ambiţie, optimism şi foarte mult curaj. Au dat tot ce au avut mai bun. Cei mai mulţi sunt la început de carieră sportivă şi au făcut o figură foarte frumoasă. Felicitări copiilor, antrenorului si mulţumim părinţilor pentru susţinere şi înţelegere“, este mesajul administraţiei locale din Cumpăna.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii