Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:22 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pentru Ionuţ Măgureanu, de la SSC Farul, meciul cu CS Eforie, e unul „mai special“. Iată de ce

ro

11 May, 2017 16:52 4082 Marime text
Liderul detaşat al Ligii a 4-a de fotbal a judeţului Constanţa, SSC Farul, susţine sâmbătă meciul din etapa a 30-a a campionatului, întâlnind în propriul fief, pe terenul ITC, de la ora 15.00, CS Eforie, a cincea clasată.

„Venim după un joc reuşit, cu multe goluri (n.r. 9-0 cu Farul Tuzla). Sperăm să jucăm din ce în ce mai bine şi să avem evoluţii deosebite şi la baraj, care să ne aducă promovarea în Liga a 3-a. De la meci la meci căutăm cea mai bună formula de echipă pentru baraj. Pentru paretida cu CS Eforie, îi avem accidentaţi pe Raul Gonzalez, Mazilu şi Ochia, care sperăm să se refacă pentru baraj. Vom trata la fel de serios ultimele etape din Liga a 4-a. După încheierea campionatului, vom avea două săptămâni de pauză până la baraj. Până acum, am folosit toţi componenţii lotului“, a declarat Ion Barbu, antrenor al SSC Farul, alături de Gică Mina, Viorel Fracaş fiind director tehnic.

Mijlocaşul Ionuţ Măgureanu a spus: „Jocul cu SC Eforie e mai special pentru mine, având în vedere că sunt născut şi crescut acolo. Aştept această partidă cu nerăbdare, ca şi victoria. Urmează o serie de patru meciuri teoretic mai dificile, dar sperăm să menţinem acelaşi ritm ridicat. Vrem să prindem vârful de formă spre finalul sezonului, iar la baraj să fim în cea mai bună formă. Suporterii ne încurajează meci de meci, indiferent de condiţiile meteo, aşa cum a fost la partida cu Farul Tuzla. Îi aşteptăm să creeze o atmosferă specială şi la meciul cu CS Eforie. Ne amintim ce spectacol au creat în meciul tur. Vrem să obţinem o nouă victorie concludentă. Mă bucur că am reuşit să înscriu din nou. Antrenorul îmi dă încredere, la fel şi colegii şi sper să o ţin tot aşa“.

„Cred că jocul cu Farul Tuzla a fost cel mai reuşit al nostru de până acum. Trebuie să fim la fel de concentraţi şi în restul partidelor, pentru că doar aşa putem să progresăm. Important pentru mine e să-mi ajut echipa să câştige, indiferent cum. Evoluţiile noastre au crescut în calitate în ultima perioada, întrucât relaţiile de joc s-au omogenizat. Nu trebuie să ne oprim aici, noi tindem mai sus. Ne-am format un lot competitiv şi ne pregătim pentru Liga a 3-a“, a spus şi atacantul Alexandru Grigoraş, care a înscris cinci dintre cele nouă gouri ale SSC farul din victoria cu Farul Tuzla. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii