Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
13:52 14 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Trei poliţişti din Biroul de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, în arest la domiciliu

ro

02 May, 2018 00:00 1624 Marime text
Marius Alexandru Ivanciu, Ionuţ Adrian Măgureanu şi Andreas Cristian Condari, toţi poliţişti din cadrul Biroului de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, rămân în stare de arest la domiciliu. Decizia a fost luată de judecătorii Tribunalului Ialomiţa şi poate fi atacată la Curtea de Apel Bucureşti.
 
Conform procurorilor, „în calitate de agenţi de poliţie în cadrul Brigăzii Autostrăzi şi Misiuni Speciale, Biroul de Poliţie Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, în perioada iulie - august 2017, au pretins şi au primit bani sau bunuri de la mai mulţi conducători auto, pentru a nu proceda la sancţionarea lor contravenţională. Au existat cazuri în care agenţii de poliţie au întocmit şi semnat în fals, în locul contravenientului, procesul-verbal de contravenţie şi cazuri în care agenţii de poliţie au constatat abateri, dar nu au aplicat sancţiuni“.
 
În prezenta cauză mai este cercetat şi inculpatul C.M., pentru presupusa săvârşire a două infracţiuni de luare de mită, a unei infracţiuni de complicitate la luare de mită şi a unei infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale, faţă de acesta dispunându-se măsura preventivă a controlului judiciar. Procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Direcţiei Generale Anticorupţie şi Serviciul Judeţean Anticorupţie Ialomiţa.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii