Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:23 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Penalty ratat la 0-0 FC Viitorul a început meciul cu Partizan Belgrad cu patru jucători născuți în 2002 (galerie foto)

ro

22 Jan, 2020 13:28 2006 Marime text
FC Viitorul a pierdut, scor 0-1, partida amicală desfășurată astăzi, la Belek, în Turcia, împotriva multiplei campioane a Serbiei, Partizan Belgrad.

A fost un meci pe care echipa din Constanța l-a început cu patru jucători născuți în 2002 (Pitu, Munteanu, Buta și Grosu), media de vârstă fiind de numai 20 de ani! 

Viitorul a irosit din nou multe oportunități de a marca, inclusiv de la 11 metri, în minutul 30, la 0-0, când penalty-ul executat de Pitu a fost apărat de Stevanovic.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Jovic, în minutul 67.

Au evoluat:

FC Viitorul (manager tehnic, Gheorghe Hagi): Căbuz - Grosu (78 Țîru), Ghiță (cpt.), Buta (57 De Nooijer), Boboc - Ciobanu, Iacob, Bîrnoi (57 Dussaut) - Ganea, Munteanu (78 Iancu), Pitu.

Partizan Belgrad (antrenor, Savo Milosevic): N. Stevanovic - Lutovac, Smiljanic, Vujacic, Urosevic - Scekic, Pavlovic, Lakcevic - Ivanovic, Arambasic, F. Stevanovic. Au mai intrat: Popovic, Colic, Knezevic, Jovic, Brezancic.

În minutul 89, nemulțumit de o decizie de arbitraj, Savo Milosevic le-a cerut jucătorilor săi să iasă de pe teren, iar un minut mai târziu arbitrul a fluierat finele confruntării.  

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii