Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:37 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pe cine întâlnește Axiopolis Cernavodă în turul doi al Cupei României

ro

26 Aug, 2022 09:06 2697 Marime text
 
 
Echipa de fotbal Axiopolis Cernavodă, din Liga a 4-a a județului Constanța, și-a aflat adversarul din etapa a doua, națională, a Cupei României, ediția 2022/2023.

Pregătită de Petre Grigoraș, formația din Cernavodă va evolua pe teren propriu și va întâlni o echipă de Liga a 3-a, Agricola Borcea (județul Călărași).

Axiopolis este gazdă în urma clasării mai slabe față de adversar, în sezonul precedent (Liga a 4-a față de Liga a 3-a).

Partidele din acest tur se dispute într-o singură manșă, pe 31 august, iar faza următoare, turul 3, e programată pe 13 septembrie.

În turul 2 evoluează echipele calificate din turul 1, restul de echipe din Liga a 3-a, sezonul precedent, neintrate în competiție până acum, plus o echipă din Liga a 2-a, ediția 2021/2022.

Axiopolis Cernavodă este una dintre cele trei câștigătoare ale finalelor regionale din acerst sezon al Cupei României sunt încă în cursă, alături de Viitorul Darabani (județul Botoșani) și CSM Lugoj (județul Timiș).

În etapa a doua a competiției, Axiopolis a trecut tot de o echipă din Liga a 3-a, Gloria Albești, scor 2-1 la Cernavodă.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (Clubul Sportiv Axiopolis Cernavodă)

Citește și:

Axiopolis Cernavodă s-a calificat în turul doi național al Cupei României
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii