Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă victorie importantă pentru promovare SSC Farul Constanța a câștigat la Cernavodă și se menține pe locul întâi (galerie foto)

ro

31 Mar, 2018 16:53 4546 Marime text
SSC Farul Constanța a câștigat derby-ul etapei a 18-a din seria secundă a Ligii a 3-a, meci jucat, astăzi, în deplasare cu Axiopolis Cernavodă, scor 1-0 (M. Hristu 69 - autogol).

În urma acestui succes, foarte important pentru SSC Farul în cursa pentru promovarea imediată în Liga a 2-a,  ”marinarii” se mențin pe primul loc în clasament, cu 44 de puncte.

Echipa din Cernavodă ocupă poziția a treia în ierarhie, având 38 de puncte.  

SSC Farul (antrenori, Petre Grigoraș, Marian Dinu, Ion Barbu și Gică Mina) a jucat cu: Gurău - Iani (88 Vl. Suciu), Lamine, Kwadwo, Vântu - Tudorică, Cârstocea (65 I. Florea) - Al. Grigoraș (cpt.) (88 C. Zamfir), R. Stănescu, Călințaru (81 V. Șicu) - Cl. Dragu.

Echipa gazdelor (antrenor, Ionel Melenco) a fost: Nanu - A. Rusu, Răvoiu, Andrescu (cpt.), L. Gheorghe (86 V. Hristu) - Vieru, M. Hristu (77 Abibula) - Beșleagă (63 Dumitrescu), Fotescu (66 R. Moldoveanu), R. Mihalache - Moise.   

A fost un meci echilibrat, cu două reprize diferite. Prima a fost a noastră, în care puteam să și înscriem, la ocazia mare a lui Richardo Mihalache. A doua parte, în care unii jucători de la noi s-au confruntat cu ceva probleme de ordin fizic, a fost a SSC Farul. Per ansamblu însă, ne-am exprimat destul de bine în teren, am avut o așezare bună și i-am pus probleme echipei oaspete. Ne menținem în continuare pe un loc bun, trei. Mergem înainte, a declarat Gheorghe Stănculescu, președintele secției de fotbal a clubului Axiopolis.  

 

Un meci foarte greu și știam că așa va fi. Aprig disputat, ca în tur. Cred că a fost influențat puțin de starea gazonului, că sărea mingea foarte tare, iar controlul balonului a fost foarte greu. Nu a ieșit un meci foarte spectaculos, noi fiind o echipă care încerarcă să paseze. Însă o formație mare câștigă și atunci când nu joacă spectaculos. Mă bucur pentru victorie și îmi felicit echipa pentru atitudine și pentru faptul că a reușit să se motiveze și să se concentreze la trei zile distanță de un alt meci dificil, jucat pe un teren extrem de greu. Sunt foarte mulțumit de băieți și de cele două rezultate contra unor formații foarte bune. Avem patru victorii din patru în retur, și fără gol primit. E un pas extrem de important către Liga a 2-a. Sigur, nu s-a decis încă nimic, dar ne aflăm pe un drum bun, a spus și Petre Grigoraș, antrenorul principal al SSC Farul.


În celelalte meciuri ale etapei s-au înregistrat rezultatele:

  • FC Voluntari II - Delta Dobrogea Tulcea 7-1
  • Sportul Chiscani - Înainte Modelu 1-2
  • Victoria Traian - CSM Rm. Sărat 0-1
  • Agricola Borcea - Progresul 1944 Spartac 3-5
  • Unirea Slobozia - Metalul Buzău 0-2
  • CSM Olteniţa - FCSB II 1-1.
Clasament: 1. SSC Farul - 44p, 2. Progresul 1944 Spartac - 42p, 3. Axiopolis - 38p, 4. Metalul Buzău - 34p, 5. FCSB II - 33p, 6. Unirea Slobozia - 32p, 7. FC Voluntari II - 31p, 8. Înainte Modelu - 22p, 9. CSM Rm. Sărat - 20p, 10. CSM Olteniţa - 13p, 11. Agricola Borcea - 11p, 12. Delta Dobrogea Tulcea - 10p, 13. Sportul Chiscani - 10p, 14. Victoria Traian - 0p. 

Etapa viitoare se joacă marți, 3 aprilie, de la ora 17.00. SSC Farul are meci pe teren propriu cu Victoria Traian, iar Axiopolis evoluează în deplasare cu FCSB II. 

Sursa foto: Facebook (SSC Farul) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Florin 31 Mar, 2018 16:58 38 au cei de la Axiopolis ;)