Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:30 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă acţiune de ecologizare la stadionul „Farul“ din Constanţa

ro

29 Jun, 2018 16:15 2474 Marime text
SSC Farul Constanţa a anunţat o nouă acţiune de ecologizare la stadionul „Farul“, la trei luni distanţă de la precedenta activitate de acest gen.

La intersecţia dintre Bld. Tomis şi Str. Soveja, din trotuarul de vizavi de oficiul poştal, lipseşte o singură dală din pavaj. Spaţiul gol este plin cu verdeaţă. Natura şi-a luat locul înapoi. Acelaşi lucru s-a întâmplat şi pe Stadionul “Farul”. Deşi au trecut doar 3 luni de la ultima acţiune de ecologizare a arenei, în tribune au apărut din nou zone de vegetaţie, despre care s-a discutat inclusiv în presa locală.

Tocmai de aceea, stimaţi suporteri şi dragi constănţeni, începând de luni 02 iulie 2018, vom organiza o nouă acţiune de ecologizare a tribunelor Stadionului “Farul” şi a împrejurimilor.

În scurt timp, vor fi demarate şi procedurile de omologare a arenei pentru a putea găzdui meciuri contând pentru Campionatul Ligii a II-a la fotbal. Până la sosirea comisiei de omologare, totul trebuie să fie în stare perfectă de curăţenie. Facem un nou apel către dumneavoastră, susţinătorii echipei, să ne ajutaţi din nou în acest demers. Lucrările de ecologizare se vor efectua în fiecare zi în intervalul orar 10:00 – 20:00, iar după îndepărtarea materialului vegetal, vom aplica inclusiv un tratament cu erbicid, pentru a opri dezvoltarea ulterioară a vegetaţiei.

Până acum, majoritatea lucrărilor de întreţinere a Stadionului “Farul” au fost realizate din fonduri proprii sau pe bază de voluntariat. Pe 14.04.2018, am reuşit împreună să redăm arena din Strada Primăverii, nr. 2 circuitului sportiv de performanţă. Tot împreună vom reuşi şi acum!

Ne vedem la curăţenie, în echipament corespunzător! Împreună ducem mai departe spiritul farist!, este mesajul postat pe pagina de Facebook a SSC Farul.


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Dobrogean 30 Jun, 2018 10:38 Aceiasi situatie e si la Stadionul de rugby Mihai Naca...arbusti si vegetatie din abundenta,anul aceasta echipa revine in Super Liga,sa vedem cand incepe campionatul cum se va prezenta stadionul!!!!!Ditamai orasul...chiar tot timpul se apeleaza la voluntariat cand sunt firme specializate care pot da cu erbicid sa nu mai creasca atata vegetatie!!!!