Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. „Nu am mai trecut prin aşa ceva“ La Montreal, Simona Halep revine într-un turneu după trei luni de pauză

ro

09 Aug, 2021 00:00 3437 Marime text

 
  • Din pricina accidentării suferite, Simona Halep nu a putut participa la turneele de Mare Şlem de la Roland Garros şi de la Wimbledon, dar nici la Jocurile Olimpice.
 
Simona Halep participă la turneul WTA de la Montreal (Canada), aceasta fiind prima sa competiţie după accidentarea (ruptură musculară la gambă) pe care a suferit-o la Roma, pe 12 mai.
 
Aflată pe locul 10 în clasamentul WTA, dar urmând să cadă pe 13, constănţeanca are liber în primul tur din Canada, pentru ca în runda secundă să joace, după aproape trei luni de pauză, împotriva câştigătoarei din meciul Danielle Collins (SUA, 36 WTA) - Jill Teichmann (Elveţia, 65 WTA). Turneul de la Montreal se dispută în perioada 9-15 august, în direct pe canalele Digi Sport. Din pricina accidentării suferite, Simona Halep nu a putut participa la turneele de Mare Şlem de la Roland Garros şi de la Wimbledon, dar nici la Jocurile Olimpice.
 
„Sunt mult mai bine, m-am şi odihnit mental. Nu am avut dureri când m-am antrenat. Acum sper să fiu aptă să şi joc turneele. Nu mi-am fixat niciun obiectiv. Vreau doar să fiu sănătoasă şi să disput cât mai multe meciuri. Mi-e dor de turnee, de competiţii. Ştiu că va fi foarte greu la început, dar nu mi-e teamă. Voi merge cu încredere şi voi vedea ce voi putea face. A fost frumos acasă, dar sunt motivată pentru ce urmează, iar mintea îmi e acolo. La o accidentare ca cea pe care am avut-o eu, ruptură musculară, orice e posibil. Nu am mai trecut prin aşa ceva. Medicii au spus că sunt recuperată, eu mă simt la fel, dar la meci oficial e diferit. A fost cea mai grea perioadă din cariera mea, am avut o accidentare destul de gravă. Mi-a părut rău că a trebuit să mă retrag de la Jocurile Olimpice, aşa cum am făcut-o şi de la Roland Garros şi Wimbledon. Ar fi fost o onoare pentru mine să port drapelul României la JO“, a declarat Simona Halep.

UPDATE:

S-a stabilit adversara Simonei. Aceasta este Danielle Rose Collins, care a învins-o cu 4-6, 6-1, 6-3 pe Jill Teichmann. Partida Halep (13 WTA, cap de serie numărul 6) - Collins se joacă joi, 12 august, de la ora 2.00, în direct la Digi Sport 2.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Twitter (Darren Cahill)
 
Citeşte şi:
 
Simona Halep iese din top 10 WTA, după șapte ani și jumătate de prezență neîntreruptă
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii