Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
18:48 05 08 2021 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noi medalii naționale pentru Victoria Cumpăna. La fotbal, echipa e campioană județeană

ro

23 Jun, 2021 00:00 1529 Marime text

 
  • Victoria Cumpăna a participat cu 18 sportivi la Campionatul Național de lupte pe plajă și aptitudini specifice, de la Cumpăna.
 
Campionatul Național de lupte pe plajă și aptitudini specifice s-a desfășurat în județul Constanța, la Costinești, iar printre cluburile care au urcat pe podium se numără și Victoria Cumpăna.
 
Gruparea constănțeană a participat cu 18 sportivi, iar dintre aceștia au fost medaliați Ioana Alexia Gavrilă (categ. 24 kg) - aur, Emanuel Aurelian Ghiță (categ. 47 kg) - argint, Maria Ilona Cocotă (categ. 37 kg) - bronz, Teodora Andreea Moraru (categ. 40 kg) - bronz, Florin Ion Istrate (categ. 30 kg) - bronz și Gabriel Mureanu Deacu (categ. 55 kg) – bronz.
 
„Chiar dacă a fost un concurs greu, copii s-au bucurat de soare, plajă, apă, au socializat și s-au legat noi prietenii. Profesorul Vasile Vicol multumește sportivilor pentru efortul depus la concurs, părinților pentru implicare și nu în ultimul rând Clubului Sportiv Victoria Cumpăna și administrației publice locale pentru sprijinul acordat în desfășurarea acestei activități“, se arată pe pagina de Facebook „Cumpăna News“.
 
Victoria Cumpăna s-a bucurat de succes și la fotbal juvenil, câștigând Campionatul Județean C2, întrecere rezervată copiilor născuți în anul 2006. „Jucătorii noștri, pregătiți de profesorul Cristian Mustacă, au demonstrat și de această dată că reprezintă o forță la nivel județean, câștigând în fața unor echipe de tradiție, precum CS Medgidia, CS Ovidiu, CFR Constanta. Felicitări campionilor și mult succes în următoarele competiții!“, este mesajul de pe pagina mai sus menționată. Componența echipei Victoria Cumpăna: Emil Săndurel, Robert Nicărel, Andrei Bolboașe, Elvis Regep, Dorin Moise (golgeter), Silviu Legănaru, David Zamfir, Alin Ardeleanu, Dilek Baubek, Andrei Closcaru, Daniel Cristescu, Valentin Munteanu, Vasile Stamat, David Obreja.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 

În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini cu micii luptători. Sursa foto: Facebook (Cumpăna News)
 
Citește și:
 
Luptătoarea Gabriela Prodan, de la Victoria Cumpăna, evoluție apreciabilă la Campionatul European
 
Gimnastică ritmică
CS Victoria Cumpăna, din nou pe podium la Campionatul Naţional

Ti-a placut articolul?

Comentarii