Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:52 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Turneul de calificare în prima divizie Naţionala de fotbal pe plajă a pierdut în faţa Turciei

ro

22 Aug, 2015 00:00 1982 Marime text
Echipa naţională de fotbal pe plajă a României a pierdut al doilea meci jucat la Turneul Final de promovare în prima divizie, care se dispută în Estonia.
 
Tricolorii au cedat la loviturile de departajare în faţa Turciei. După cele trei reprize, scorul a fost 3-3, pentru România marcând Zaharia, M. Posteucă şi Florea, care a transformat o lovitură liberă în ultimele secvenţe. La loviturile de departajare tricolorii au punctat prin Măciucă, I. Posteucă şi Tănase, ratând Dobre şi Florea, Turcia impunându-se cu 4-3. În prima dispută, România învinsese Azerbaidjanul, cu 6-5 în prelungiri. În acest moment, clasamentul din grupa României este următorul: 1. Cehia - 5p, 2. România - 2p, 3. Turcia - 1p, 4. Azerbaidjan - 0p.
 
Astăzi, de la ora 11.30, tricolorii întâlnesc Cehia, iar dacă vor învinge în timpul regulamentar, vor termina pe locul întâi şi vor disputa finala turneului, în faţa echipei de pe locul întâi din cealaltă grupă, cele două formaţii disputându-şi în această partidă calificarea în prima divizie.
 
La turneul din Estonia, România evoluează cu următorul lot: Iulian Gândac, Ionuţ Florea - portari; Iulian Răvoiu, Adrian Tănase, Ionel Posteucă, Gabriel Dobre, Marian Posteucă, Raj Cărăuleanu, Dorel Zaharia, Viorel Farcaş (antrenor jucător), Marian Măciucă - jucători de câmp.
 
Sursa foto: frf.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii