Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:34 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Micii rugbyşti de la CSO Ovidiu, vicecampioni naţionali. Un component al echipei, desemnat cel mai tehnic jucător (galerie foto)

ro

04 Sep, 2019 00:00 2325 Marime text
O nouă performanţă pentru Clubul Sportiv Orăşenesc Ovidiu, care a cucerit medalia de argint în Campionatul Naţional de mini-rugby, prin echipa Under-10. Totodată, un component al formaţiei vicecampioane a României a fost desemnat cel mai tehnic jucător al acestei categorii de vârstă. 
 
Ultima etapă (a cincea) a competiţiei, la care a fost pus în joc şi trofeul Federaţiei Române de Rugby, s-a desfăşurat, timp de două zile, la Bucureşti, pe stadionul „Parcul Copilului“. La categoria copii U-10 (născuţi în anii 2009 şi 2010), au participat nouă echipe, iar în grupa preliminară CSO Ovidiu a jucat alături de CSR CSM Sibiu şi CS Şoimii Câmpia Turzii. Echipa din Ovidiu a încheiat seria pe locul întâi, după ce a câştigat ambele partide, extrem de clar: 50-0 Sibiu şi 70-5 cu Câmpina Turzii.
 
În a doua zi de întreceri, s-au disputat meciurile de clasament, iar CSO Ovidiu a evoluat pentru poziţiile 1-3. După o victorie (25-0 cu ACS Şoimii Bucureşti) şi un eşec, 0-10, în faţa echipei care avea să termine pe locul întâi etapa şi să devină campioană naţională (CSS Viitorul Cluj), formaţia din Ovidiu a ocupat poziţia secundă în ierarhia de etapă şi acelaşi loc, recompensat cu medalia de argint, în clasamentul general! 
 
„Mulţumim domnului primar George Scupra, pentru efortul depus in menţinerea programului «Investim în performanţă» şi Consiliului Local Ovidiu pentru susţinere!“, a fost mesajul CSO Ovidiu.
La final, s-au acordat mai multe premii speciale, iar unul dintre ele - cel mai tehnic jucător - i-a revenit lui Andrei Stăetu, de la CSO Ovidiu. Premierea a fost efectuată de Alin Petrache, preşedintele FRR, şi internaţionalii Stelian Burcea şi Ciprian Căplescu.
 
Sursa foto: Facebook (Primăria Ovidiu)
 
Citeşte şi:
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii