Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:28 18 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CSO Ovidiu, câştigătoare la ambele secţiuni ale „Memorialului Andrei Răzvan Alberto“, de la Techirghiol

ro

24 Aug, 2019 00:00 525 Marime text
Turneul de fotbal pentru copii „Memorialul Andrei Răzvan Alberto“, ediţia a treia, întrecere desfăşurată la Techirghiol şi dedicată memoriei fostului viceprimar al oraşului (decedat tragic, în 2015, la numai 44 de ani, pe când juca baschet într-o sală de sport), s-a încheiat, la ambele categorii de vârstă, cu victoria echipei CSO Ovidiu.
 
Memorialul a fost organizat de CS Sparta Techirghiol (preşedinte, Remus Logofătu), alături de Consiliul Local şi Primăria Techirghiol, la două secţiuni: 2010 şi 2008. Meciurile s-au disputat pe stadionul „Sparta“, iar confruntările de la 2008 au avut loc vineri, în a doua zi a memorialului. Au participat patru echipe, clasamentul final fiind: 1. CSO Ovidiu, 2. Sparta Techirghiol I, 3. AS Primavera Constanţa, 4. Sparta Techirghiol II.
 
Pe lângă diplome şi medalii, au fost acordate şi trei premii speciale: golgeterul turneului - la egalitate, Matei Mocanu şi David Becheru (ambii, de la Primavera Constanţa); cel mai bun portar - Darian Soceanu (Sparta Techirghiol), care este fiul primarului de la Techirghiol, fostul rugbyst Iulian Soceanu. Cei care au înmânat premiile la cele două categorii de vârstă au fost primarul şi băiatul fostului viceprimar Răzvan Alberto Andrei. La 2010, ierarhia a fost: 1. CSO Ovidiu, 2. Sparta Techirghiol, 3. CS Agigea, 4. Atletic Club Constanţa.
 
Citeşte şi:
 
A început ediţia a treia a turneului de fotbal în memoria fostului viceprimar din Techirghiol Răzvan Alberto Andrei (galerie foto)

 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii