Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:32 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Şanse mari la titlu Micii rugbyşti de la CSO Ovidiu, pe locul doi în etapa a treia a Campionatului Naţional (galerie foto)

ro

07 Aug, 2019 00:00 2083 Marime text
Echipa Under-10 a CSO Ovidiu, din nou pe podium în Campionatul Naţional de mini-rugby! După ce, în etapa a doua, de la Cristian (judeţul Braşov), „Trofeul Muntenia“, micii sportivi de la Ovidiu s-au clasat pe poziţia întâi, la runda a treia, de la Cluj-Napoca, CSO Ovidiu a fost a doua.
 
Au participat numeroase cluburi sportive din întreaga ţară, competiţia desfăşurându-se pe grupele de vârstă U-8, U-10 şi U-12. La a doua secţiune, CSO Ovidiu (antrenor, Claudiu Trandafir) a fost întrecută în clasament doar de echipa gazdă, Viitorul Cluj. Parcursul echipei de pe litoral pe parcursul competiţiei a fost deosebit, obţinând victorii cu echipe cu tradiţie în sportul cu balonul oval. Singurul meci pierdut a fost cu Viitorul Cluj. De altfel, jocul micilor rugbyşti de la Ovidiu a fost lăudat şi de Nicolae Şişiu, oficial al Federaţiei Române de Rugby, care a felicitat CSO Ovidiu şi autorităţile locale din oraşul constănţean (primar, George Scupra), pentru implicare şi susţinere.
 
În clasamentul general, CSO Ovidiu se situează pe locul doi, la două puncte distanţă de prima poziţie, având şanse mari pentru obţinerea titlului naţional. Următoarea etapă a competiţiei se va desfăşura la Bârlad, în perioada 9 - 11 august a.c.
 
Sursa foto: Facebook (Primăria Ovidiu)
 
Citeşte şi:
 
CSO Ovidiu, învingătoare în etapa a doua a Campionatului Naţional de mini-rugby, la categoria Under-10

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii